Editörün Seçtikleriİş İlanlarıKamu PersonelleriKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Sivil Havacılık bünyesine yüksek maaşla personel alımına başladı! En az 17 bin TL maaş verilecek!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında çok önemli bir personel alım ilanının yayımlandığı görüldü. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesine çeşitli pozisyonlar için personel alımı yapacağını ve başvuruların 12 Nisan tarihine kadar devam edeceği açıklandı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü personel alım detayları haberimizde:

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Sözleşmeli personel alım ilanına göre Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesine çok sayıda meslekten personel alımı yapılacak. Yapılacak alımlara ilişkin kadrolar şu şekilde ifade edildi:

“Havacılık sertifikasyon uzmanı, hava trafik emniyeti elektronik personeli, havacılık bilgi yönetimi uzmanı, pilot, uçuş tabibi, kabin emniyet uzmanı, ekip planlama uzmanı, uçuş teknisyeni, uçak kontrol ve bakım makinisti, hava trafik kontrolörü”

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yapılacak olan personel alımı için en az 17 bin TL maaş verileceği ve başvuruların online olarak alınacağı ifade edildi. E-Devlet üzerinden Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı adresi üzerinden başvurular alınıyor. Bugün başlayan başvurular 12 Nisan tarihine kadar devam edecek.

İLANI İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN