Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Ziraat Bankası kart sahiplerine müjde! 10 gün boyunca devam ediyor: Banka kartlarına 500 TL veriliyor

Kamu Bankalarının başında gelen Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya ile kart sahiplerinin harcadıkça kazanacakları belirtildi. Yapılan duyuruda Ziraat Bankası kartı ile yapılan harcamalarda 500 TL verileceği belirtildi. Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda Bankkart ile TatilBudur’da tek seferde yapılacak 5.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 500 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi. Bunun yanı sıra yapılan duyuruda bu kampanyanın 30 Nisan’a kadar devam edeceği aktarıldı.

500 TL VE TAKSİT İMKANI SUNULUYOR

Ziraat Bankasının kurumsal internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile TatilBudur’dan tek seferde yapılacak 5.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 500 TL Bankkart Lira verileceği belirtildi. Yapılan duyurunun devamında yaz otellerinde peşin fiyatına 3 ve 6 taksit fırsatından yararlanılabileceği belirtilerek kampanyanın 30 Nisan’a kadar devam edeceği belirtilerek Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından kampanyaya katılım sağlanabileceği ifade edildi.

SMS ATILMASI GEREKİYOR

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında SMS ile kampanyaya katılmak için TATILBUDUR yazıp 4757’ye SMS gönderilmesi gerektiği belirtilerek kampanyadan yararlanabilmek için kampanyaya katılım sağlanması gerektiği kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacağı aktarıldı.

KAMPANYAYA DAHİL OLMAYAN İŞLEMLER

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edileceği belirtilen duyuruda kampanyaya Bireysel kartlar ile yapılan harcamalar dahil edileceği ön provizyon işlemleri, Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil olmadığı belirtildi.

Bunun yanı sıra duyuruda “Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir. Kazanılan Bankkart Liralar 12 Mayıs 2022 tarihinde yüklenecek olup, 12 Haziran 2022 tarihine kadar kullanılabilir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 13 Haziran 2022 tarihinde geri alınacaktır. Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.” ifadelerine yer verildi.