Gündem

Son dakika: İstanbul’da şiddetli patlama oldu! Çok sayıda ölü ve yaralı var

TUZLA’da bir sanayi sitesinde bulunan vernik fabrikasında büyük çaplı patlama meydana geldi. Patlama anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Yangın çıkan fabrikadan yürek yakan haberler gelmeye devam ediyor. Tuzla’da Vernikçiler sanayi sitesi içerisinde bulunan bir vernik fabrikasında saat 13.00 sıralarında patlama olduğu duyurulurken patlama sesinin farklı ilçelerden duyulduğu belirtildi.

PATLAMA ANI KAYDEDİLDİ

Patlamanın ardından fabrika alev alev yanmaya başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken fabrikada meydana gelen patlama anı ise vatandaşın cep telefonu kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

6 İŞYERİNDE PATLAMA

Bununla beraber Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, 7 kişinin yaralandığını 3 kişiden ise haber alınamadığını vurguladı. İstanbul İtfaiyesi tarafından da bir açıklama yapılarak bitişik nizam 6 iş yerindeki yangın yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındığı paylaşıldı.

ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

Tuzla Kaymakamı Ali Akça ise yaptığı açıklamalarında patlamada 3 kişinin hayatını kaybettiğini ve 9 kişinin de yaralandığını belirtti.