Ekonomi

Borç sıkıntısı yaşayanlar dikkat! Yapı Kredi ve ING Bank, bankalara borcu olanların borçlarını kapatıyor!

Son dönemlerde küresel enflasyon artmaya başladı ve artan enflasyonun etkileri ile dünya genelinde fiyat artışları da peş peşe gelir oldu. Gelen zamlarla fiyatlar hızla yükselirken, Türkiye’de enflasyonun rekor düzeylerde seyretmesi, maddi anlamda zorlukları da gün yüzüne çıkardı. Vatandaşlar birikim yapmak bir kenara, temel ihtiyaçlarını giderme noktasında dahi zorlanmaya başlarken, acil nakit ihtiyacı gibi ihtiyaç durumlarında bankaların sunduğu kredilere ve kredi kartlarına yöneldi. Son dönemlerde artan kredi ve kredi kartı kullanımı sonrası bu kez de borç sıkıntısı kendisini gösterince, birçok farklı bankaya çeşitli tutarlarda borcu olan vatandaşlar, bu borçları tek çatı altında toplamak için borç transfer kredisi sunan bankaları araştırmaya başladı. İşte detaylar…

Yapı Kredi Borç Transfer Kredisi

Türkiye’de, bankalara borcu olan vatandaşların borçlarını tek çatı altında toplayabilmesi ve borçlarını yapılandırabilmesi için borç transfer kredisi sunan bankalar arasında yer alan Yapı Kredi, bu kredi türünde azami olarak 36 aya kadar vade seçeneği sunuyor. Yapı Kredi bu kredi türünde avantajlı faiz oranlarını ve müşteriye özel faiz oranlarını sunuyor ve bu kredi sayesinde borçlu vatandaşlar da diğer bankalara olan borçlarını kapatıp, Yapı Kredi’den aldığı borç transfer kredisini düzenli aralıklarla ödeyebiliyor.

ING Bank Borç Transfer Kredisi

Borç transfer kredisi sunan bankalar arasında yer alan ING Bank da benzer şekilde sunduğu borç transfer kredileri ile dikkatleri çekiyor. ING Bank, bu kredi türünde azami 36 aya kadar vade seçeneği sunarken, bu kredide %1,59’dan başlayan faiz oranları da sunuyor. ING Bank’ta 100 bin TL’ye kadar sunulan bu kredilerde 36 aya kadar vade ve %1,59’dan başlayan faiz oranları sunuluyor ve ayrıca ING Bank bu kredi türünde 3 ay ödemesiz taksitlendirme imkanı da sağlıyor.