Ekonomi

TEB, Enpara ve Akbank ev hanımları ve öğrencilere ihtiyaç kredisi sunmaya başladı! Gelir belgesi olmadan hesaba anında 25 bin TL yatırılacak!

Bankalar, sundukları kredi paketlerinde müşterilerinin çeşitli kriterleri karşılamalarını bekliyor. Bankaların kredi sunarken aradığı bu kriterler, bankanın müşteriye kredi desteği sağlayıp sağlamayacağını belirliyor. Bu kapsamda bankalar ilk olarak müşterilerde kredi başvurularında düzenli gelir beyanı ve kredi notu kriterlerini inceliyor. Genellikle bankalar bu 2 kriterden birinin karşılanmaması durumunda kredi desteği de sunmuyor. Ancak bazı bankalar bu kriterler arasında istisna göstererek, düzenli gelir beyanı gösterilmese bile kredi imkanı sağlayabiliyor. İhtiyaç kredilerinde sağlanan bu kredilerde müşterinin düzenli gelir beyan etmesine gerek kalmıyor. Bu da ev hanımlarının, öğrencilerin kredi imkanlarından yararlanabilmelerine olanak tanıyor. İşte detaylar…

TEB Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi

Düzenli gelir beyanında bulunamayanlar için ihtiyaç kredisi desteği sağlayan bankalar arasında bulunan TEB, nakit sıkışıklığı yaşayan vatandaşlara finansal desteklerini sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda TEB, gelir belgesi olmadan ihtiyaç kredisi ürünü sunuyor ve bu kredi türünde 50 bin TL’ye kadar 36 ay vade imkanı, 50 bin TL ile 100 bin TL aralığındaki ihtiyaç kredilerinde ise gelir belgesiz 24 aya kadar vade imkanı sağlıyor.

Enpara.com Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi

QNB Finansbank’ın şubesiz bankacılık kolu olan Enpara.com da müşterilerine gelir belgesiz ihtiyaç kredisi sunan bankalar arasında yer alıyor. 100 bin TL’ye kadar bu kapsamda ihtiyaç kredisi sunan Enpara.com, sunduğu bu ihtiyaç kredisinde gelir belgesi haricinde 2 koşul arıyor. Enpara.com bu kapsamda müşterilerinin 18 – 68 yaş aralığında olmasını ve Findeks raporunda da 1300 puan üzeri kredi notuna sahip olmasını istiyor.

Akbank Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi

Gelir belgesiz ihtiyaç kredisi sunan bankalar arasında bulunan Akbank da 125 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi sağlıyor. Akbank da bu kredi türünde 1300’den yüksek kredi notu şartı arıyor ve bu şartın karşılanması durumunda isteyen müşteriler Akbank’ta ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyor.