EkonomiEditörün SeçtikleriGündem

Serbest piyasada akaryakıta indirim yapıldı! Benzin, motorin ve LPG’ye 30 TL indirim yapıldı

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmaların ve zamların ardından bankalar müşterilerine özel kampanyalarını duyurmaya başladı. Bu kapsamda benzin motorin ve LPG’ye indirim kampanyası başladığı ifade edildi. ING Bank tarafından bu kampanya hakkında bir duyuru yayımlandı ve 5 Mayıs’a kadar kampanyaya katılanlara 30 TL indirim yapılacağı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak yapılan duyurunun devamında kampanyanın Bonus üyesi PETROL OFISI istasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 150 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasında geçerli olacağı ifade edildi.

15 MAYISTA SONA ERECEK

Kampanya 1 Nisan – 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi PETROL OFISI istasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 150 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasında geçerli olacağı belirtildi ve ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kampanyaya dahil olduğu ifade edildi.

30 TL İNDİRİM YAPILACAK

Duyurunun devamında NG Light Kart ve ING Bonus Business Kart kampanyaya dahil olmadığı belirtilerek 30 TL indirim, 20 Mayıs 2022 tarihinde kartlara yansıtılacağı paylaşıldı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Yapılan duyurunun devamında kampanyanın ayrıntıları ise şöyle paylaşıldı:

• Aynı günde yapılan 150 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahil olur.

• Kampanya müşteri bazında olduğundan, her müşteri en fazla 30 TL indirim kazanabilir.

• Kampanyadan faydalanmak için işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS’undan yapılması gerekir.

• Kampanyaya katılım için harcamadan önce “POAS” yazıp 2205’e SMS göndermek gerekir.

• SMS’in, ING sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekir.

• Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

• Taksitli işlemler, bonus kullanımları, sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.