Editörün SeçtikleriEkonomi

Öğleden sonra kesinleşti! Şahsi banka hesaplarına 5 bin 400 TL yatırılıyor! En yakın ATM’den çekebilirsiniz

Nakde ne zaman ihtiyacımızın olacağı çok fazla belli olmuyor. Ancak günün hemen hemen her saatinde nakde sıkıştığınızda müracaat edebileceğiniz güvenilir bir adres bulunuyor. Kredi kartınızdan çektiğiniz nakit avanslarla acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Düşük faizli ve ödeme kolaylığı ile büyük fırsatlardan da yararlanabilirsiniz.

Bu kapsamda karşımıza çıkan 2 banka vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı oluyor. TEB ve Garanti BBVA düşük faizle taksitli nakit avans sunuyor. İşte bankaların sunduğu kampanya detayları..

TEB TAKSİTLİ NAKİT AVANS

Türkiye Ekonomi Bankası olan TEB ihtiyaç sahibi vatandaşlara taksitli nakit avans kampanyası sunuyor. 7 gün 24 saat boyunca şubeye gitmeden TEB mobil bankacılık üzerinden masraflarınızı karşılamak için kampanyadan yararlanabilirsiniz.

TEB taksitli nakit ön ödeme kampanyasından yararlanırsanız yapacağınız bütün nakit çekimlerinizi 12 aya kadar taksitlendirebilirsiniz. 12 aya varan vade seçeneği ile sadece yüzde 1,80 kredi faiz oranından yararlanabileceksiniz.

GARANTİ BBVA

Özel bankalar arasından en çok tercih edilen Garanti BBVA müşterilerinin kredi kartlarından 7/24 başvuruda bulunmadan anında nakit çekimi yapabileceğinizi açıkladı. Kartınızdan anında 8 bin TL’Ye kadar çekim yapabilirsiniz. Çekim yaptığınız tutarı ise avantajlı faiz oranı üstünden nakit ön ödeme kullanarak taksitlendirebilirsiniz. 12 aya varan vade imkanından da yararlanabileceksiniz.

Yüzde 1,80 faiz oranından yararlanabilirsiniz. Kullanılabilir nakit avans kadar taksitli avans çekimi yapabileceksiniz.