Editörün SeçtikleriEkonomi

Haber akşamüzeri geldi! Garanti Bankası bu tek şartı taşıyan herkese dakikalar içinde 5 bin TL nakit vereceğini duyurdu!

Haber akşamüzeri geldi! Garanti Bankası bu tek şartı taşıyan herkese 5 bin TL nakit vereceğini duyurdu! Özel bankalardan olan Garanti Bankası tek şartı acil nakit ihtiyacı olan herkes için duyurdu. Şartı taşıyan herkesin başvuruları anında kabul edilecek olup, kabul edilenler paralarını ATM’den alabilecek!

Garanti Bankası son dönemlerde yaptığı kampanyalarla vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor. Banka şubelerine gitmeden online ya da mobil bankacılık üzerinden 5 bin TL’lik bireysel ihtiyaç kredisi kullanılabilecek. Başvuruda bulunmak isteyenlerin kredi notunun yeterli olması yeterli olacaktır. Detaylar haberimizde..

ANINDA 5 BİN TL NAKİT VERİLECEK

Acil para ihtiyacı ne yazık ki her geçen gün artmaya devam ediyor. Anında para ihtiyacı olanların hızlı bir şekilde kullanabileceği Garanti Bankası 5 bin TL’ye kadar nakit vereceğini açıkladı. Başvuruda bulunan herkesin, banka politikasına göre örnek bir müşteri olması gerekiyor. Yani, başvuranların mutlaka ödemelerini düzenli bir şekilde yapması ve kredi borcunu zamanında ödemesi gerekmektedir.

KREDİ PUANINA DİKKAT

Banka, kredi puanının 1100 ve üzerinde olan sigortalı çalışanlara kredi verileceğini belirtti. 90 gündür aynı iş yerinde çalışıyor olması ve beraberinde emekli olan kişilerin maaşını Garanti Bankası’ndan alması gerektiğini belirtti.

Daha önceden kredi başvurusu yapan ya da kredi kullanan kişilerin ödemelerini düzenli yapması gerekiyor. 90 gün boyunca ertelemeli bu kredi kampanyasında toplam da 36 ay vadeli 5 bin TL gelir belgesiz kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyenlerin Garanti şubelerine kimlikleri ile gitmesi yeterli olacaktır. Aynı zamanda şubeye gitmeye vakti ve imkanı olmayanların başvurularını bankanın resmi web sayfası ya da mobil uygulaması üzerinden yapabilecekleri ifade edildi.