Editörün SeçtikleriEkonomi

Son 6 ayda akaryakıta gelen rekor zam sonrasında 50 TL’lik dev indirim! YARIN SONA ERİYOR!

Akaryakıt fiyatları son 6 ayda rekor seviyelere ulaştı. Çift haneleri gören fiyatlar sonrasında vatandaşlar yola çıkmakta tedirginlik yaşıyor. Bu kapsamda akaryakıt istasyonları da peş peşe kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Total akaryakıt istasyonlarındaki yeni kampanyanın detayları açıklanırken, kampanyanın yarın sona ereceği duyuruldu.

Kampanya kapsamında 250 TL ve üzeri 2 adet akaryakıt alımında 50 TL hediye verilecek. Kampanya diğer kredi kartı puan kampanyaları ile birleştirilebilecek. Ödemelerin farklı günlerde yapılabileceği ifade edilirken, puan kazanan müşteriler puanlarını 15 Haziran tarihine kadar kullanabilecek.

KAMPANYANIN DETAYLARI AÇIKLANDI

Kampanya detaylarına göre 15 Nisan tarihinde başlayan kampanya yarın sona erecek. Tek seferde 250 ve üzeri 2 defa akaryakıt alanlara verilecek olan 50 TL’lik indirim detayları şu şekilde:

Kampanya 15 Nisan-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Kampanyadan yararlanabilmek için farklı günlerde ve tek seferde 250TL ve üzeri ikinci akaryakıt ve otogaz alımı yapılması ve ilgili işlemin üyenin Club TOTAL hesabına tanımlanması gerekmektedir.

Mevcut Club TOTAL üyelerinin kampanyaya katılmak için ekstra herhangi bir katılım yapmalarına gerek olmayacaktır. Yeni müşterilerimiz “TOTAL İstasyonları” mobil uygulamasını akıllı telefonlarına indirerek Club TOTAL’e üye olmaları gerekmektedir.

Kampanyadan her Club TOTAL üyesi sadece bir kere faydalanacak olup, kampanya kapsamındaki kazanımda Club TOTAL üyesinin hesabına 50 TL değerinde yakıt puan tanımlanacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılan puanların son kullanım tarihi 15 Haziran 2022’dir. Bu tarihe kadar kullanılmayan puanlar 16 Haziran 2022 tarihinde otomatik olarak silinecektir.

Kampanyadan yalnızca Club TOTAL üyeleri yararlanabilecektir. Kampanya dahilinde kazanılan puanlar, üyelerin ilgili Club TOTAL hesaplarına tanımlanacaktır.

Kampanya kapsamında tanımlanan yakıt puanları, yalnızca Club TOTAL üyesi TOTAL İstasyonlarından yapılan akaryakıt ve otogaz alımlarında geçerlidir. Market, araç yıkama ve istasyondan yapılacak diğer alışverişlerde geçerli değildir.

Mobil ödeme hizmeti sunan istasyonlarda, mobil ödeme ile de aynı puan kazanım yöntemi uygulanacaktır.

Kampanyaya katılan kullanıcılar yukarıda belirtilen kampanya koşullarını kabul etmiş sayılmaktadır.

Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.