Kültür-sanat

Naz Mila’dan yine olaylı bir poz! Neredeyse göğüs ucu görünüyor.. Takipçileri beğeni yağmuruna tuttu!

Bir dönem evlendirme programlarında yer alan fenomen gelin adayı Naz Mila, şu anda sosyal medyadaki paylaşımları ile beğeni rekoru kırmaya devam ediyor. Oyunculuğa yeni adım atan Mila, Fethiye’de yeni bir film çekimine gitti. Burada yaptığı sevişme itirafı ile gündem olan Naz Mila, son sosyal medya paylaşımı ile resmen ses getirdi.

Yıllar önce yayınlanan evlilik programına katılan ve adını orada duyuran Naz Mila, müstehcen pozları ile beğeni rekorları kırmaya deva m ediyor. Cesur pozları ile sürekli olarak gündeme gelen Mila şimdi de oyunculuk yapmaya başladı.

SEVİŞME İTİRAFI İLE GÜNDEM OLDU

Fethiye’de çekilen bir korku filminde rol aldığını söyleyen Mila, bir takipçisinin sorduğu, “Bu filmde sevişme sahnesi olsaydı daha güzel oynardın bence. Sence?” sorusuna “Fethiye’de çekildiğim filmde sevişme sahnesi vardı. Gayet güzel oynadım” cevabını verdi.

SON PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Film çekimlerini tamamladıktan sonra yeniden İstanbul’a dönen Mila, derin göğüs dekolteli bir poz paylaştı. Mila’nın paylaştığı fotoğrafta neredeyse göğüs ucunun gözükecek olması takipçilerinin dikkatinden kaçmazken, beğeni yağmur gibi yağdı.