Ekonomi

Halkbank emekliler için kredi faizlerini yüzde 1,55’e kadar indirdi!

Emekli vatandaşlar, uzun yıllar geçen çalışma dönemlerinin ardından elde ettikleri emeklilik hakları ile devletten düzenli olarak aylık alıyor. Emeklilerin düzenli maaş alıyor olması da bir bakıma bankaların iştahını kabartıyor. Bu nedenle de bankalar, özellikle de vatandaşlar tarafından en çok talep gören bankacılık ürün ve hizmetlerinde, emeklilere özel paket ve programlar düzenleyerek, emekli maaş müşterilerinin kendilerini tercih etmesi için çabalıyor. Bu noktada emekli vatandaşlar da ihtiyaçlarının türüne göre, bankaların kendileri adına sunduğu bu programları değerlendirerek, en yararlı kampanyaları tercih edebiliyor. Bu kapsamda cazip bir kampanya da bu kez Halkbank’tan geldi. Halkbank, emeklilere özel düzenlediği kampanyası ile dikkatleri çekmeyi başardı. İşte detaylar…

Halkbank’tan Emeklilere Özel Kampanya

Türkiye’nin en büyük ve en köklü bankalarından biri olan Halkbank, emeklilere özel uygun faiz oranları ile kredi kampanyasını başlattı. Geçim sıkıntısı yaşayan birçok emekli, bu krediye başvuruda bulunarak acil ihtiyaçlarını kısa sürede giderebilecek. Halkbank’ın sunduğu “Mutlu emekli ihtiyaç kredisi” kampanyasında Halkbank’ta faiz oranları %1,55’ten başlıyor ve azami 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Örnek Ödeme Tabloları

Halkbank’ta 25 bin TL’lik kredide faiz oranı %1,55 olarak sunulurken, 36 ay vadede bu kredi seçeneğinde aylık taksit ödemesi de 958,90 TL olarak hesaplanıyor. Öte yandan Halkbank’ta söz konusu kampanya dahilinde 50 bin TL’lik ihtiyaç kredisinde ise aylık faiz tutarı %1,69 olarak sunuluyor ve yine azami 36 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Bu şartlar altında Halkbank’ta 50 bin TL ihtiyaç kredisinde aylık taksit ödemesi de 1.970,47 TL olarak hesaplanıyor. Halkbank’ın sunduğu “Mutlu emekli ihtiyaç kredisinde” azami kredi tutarı ise 100 bin TL olarak belirleniyor ve Halkbank kampanya dahilinde 100 bin TL kredide %1,74 faiz oranı sunuyor.