Gündem

Survivor Nagihan daha fazla dayanamadı, tüm Acun Medya ekibini karşısına aldı! “Yeter artık ben sizi duymuyorum!”

Survivor All Star programında heyecan giderek tırmanıyor. Her hafta bir yarışmacının veda ettiği adada, Temmuz ayı ortalarında bir yarışmacı şampiyonluğunu ilan edecek. İşte bu şampiyonluk için tüm güçleri ve hırsları ile ödül ve dokunulmazlık oyunlarına odaklanan takımlar, adada son 10 yarışmacı kalana kadar takım halinde mücadele ettikten sonra bireysel mücadele aşamasına geçecek. Bu nedenle de adada zaman zaman sinirler gerilebiliyor ve yarışmacılar arasında tartışmalar yaşanabiliyor. Ancak bu tartışmaların biri bu kez de Nagihan ile doğrudan Acun Medya arasında gerçekleşti. Acun Medya yetkilileri ile Nagihan arasındaki tartışmanın detayları…

Acun Medya’dan Peş Peşe Uyarılar Gelince…

Geçtiğimiz gün programdaki parkur oyununun sonunda eleme potasına giden isim Ayşe Yüksel olmuştu. Parkur sırasında yarış devam ederken, Acun Medya ekibi yarışmacılardan Nagihan’ı da sık sık uyarmıştı. Birçok izleyici bu uyarıların gereksiz olduğunu ve konsantrasyon bozduğunu dile getirirken, son bölümde yaşananlar Nagihan’ın sevenlerini adeta çileden çıkarttı. Birçok izleyici, Acun Medya’nın Nagihan’a haksızlık yaptığını ileri sürdü.

Nagihan Daha Fazla Dayanamadı

Programın son bölümünde Acun Medya’nın arka arkaya gelen uyarılarıyla dikkati dağılan ve bir noktadan sonra öfkelenen Nagihan, program sırasında tam 3 dakika boyunca ekibe isyan etti. Nagihan “Bana oradan boşuna bağırıyorsunuz. Ben durmadıkça benim konsantrasyonumu bozuyorsunuz. Sürekli uyarı yapmayın bari. Ben zaten duymuyorum sizi. Ne diyorsunuz, onu da hiç anlamıyorum” dedi.

“Nagihan’a da Bunu Yapmazsınız…”

Nagihan’ın programda dile getirdiği bu siteminin ardından izleyiciler, Acun Medya’nın Nagihan’a nasıl bir yanıt vereceğini merak etmeye başladı. Birçok izleyici konuyla ilgili olarak Nagihan’a desteklerini sosyal medyadan dile getirirken, Acun Medya da bu noktada birçok eleştiriyle karşılaştı. Birçok seyirci “Nagihan’a da bunu yapmazsınız…” yorumlarında bulunurken, Nagihan’ın üzerine gereksiz yere çok gidildiği de gündeme geldi.