Genel

Son dakika! 3.6 büyüklüğündeki deprem çevre illerden hissedildi!

Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından son dakika deprem açıklaması yapıldı. Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son açıklamaya göre Adana’da 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin çevre illerden de hissedildiği aktarılırken, AFAD tarafından da depreme ilişkin farklı bilgiler aktarıldı. Detaylar haberimizde..

AFAD yaptığı açıklamasında Adana’nın Kozan ilçesinde 3,6 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 26,24 km altında geldiğini açıklayan kurum depremin saatini 21.07 olarak bildirdi.

KANDİLLİ DE AÇIKLADI

Kandilli Rasathanesi de AFAD üzerine açıklama yaptı. Kandilli yaptığı deprem açıklamasında depremin merkez üssünün Osmaniye Sumbaş olduğunu duyururken, depremin saatinin 21.07 olduğunu açıkladı. Derinliğin yerin 15,2 km altında olduğunu ifade eden Kandilli’nin açıklamaları sonrasında depremin çeşitli illerden hissedildiği belirtildi.

ÜLKEMİZDE MEYDANA GELEN SON DEPREMLER

Son dönemlerde peş peşe gelen depremler sonrasında vatandaşlar deprem mi oldu? Nerede ne zaman deprem oldu? gibi soruların cevabını araştırıyor. Kandilli ülkemizde meydana gelen son depremler şu şekilde aktarıldı: