Gündem

Neler oluyor? Bebek’ten sonra şimdi de Ümraniye’de metro durağında herkesin içinde cinsel ilişkiye girdiler! Tepkiler yağdı!

Geçtiğimiz günlerde Bebek sahilinde herkesin gözünün önünde cinsel ilişkiye giren çiftlerin görüntüleri tüm Türkiye’de büyük tepkilere neden olmuştu. Görüntülerin kısa süre içerisinde sosyal medyada yayılmasından sonra 2 kişi gözaltına alındı. Biri tutuklanırken, diğeri akıl hastanesine gönderildi. Ancak skandallar bununla da sınırlı değil. Dün gece Twitter üzerinden paylaşılan bir videoda yine bir çiftin Ümraniye metro durağının dibinde cinsel ilişkiye girdiği görüldü.

Son dönemlerde peş peşe meydana gelen cinsel ilişki skandalları herkesi şoke etmeye devam ediyor. Olaya ilişkin soruşturma başlatılırken, görüntüler milyonların tepkisine neden oldu.

Dün akşam Ümraniye’deki metro durağında meydana gelen cinsel ilişki skandalların ardı arkası kesilmiyor. Görüntülerde bir çift, kimseye aldırış etmeden herkes içinde cinsel ilişkiye girdiği görülüyor. Görüntüler ve olay Twitter’da Ümraniye olarak TT listesine girerken, ekipler her yerde o çifti arıyor.

31 MAYIS’TA DA YAŞANMIŞTI

Çok değil, sadece 2 gün önce benzer bir olay Bebek’te yaşanmıştı. Türkiye Bebek’teki olayın şokunu atlatamamışken Ümraniye’de meydana gelen olay herkesi şoke etti.

POLİSLER HER YERDE ARIYOR

Gelen bir son dakika haberine göre İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Ümraniye’deki olaya ilişkin soruşturma başlattı. Emniyet güçleri görüntülerdeki kişilerin kimliklerini tespit etmek için harekete geçti. Şahıslar her yerde aranıyor.