Editörün SeçtikleriEkonomi

Cumartesi ve pazar günleri başvuranların hesaplarına para yatırılacak! Hemen kontrol edin

Başvuran kişilerin hesaplarına cumartesi ve Pazar günleri de para yatırılacağı açıklandı. Konuya ilişkin açıklama yapan banka başvuruları almaya başladığını duyurdu. Cumartesi ve Pazar günü için hesaplarınızı kontrol etmeye başlayabilirsiniz. Detaylar ve merak edilenler haberimizde..

Özel bankalar arasında olan Akbank önemli bir açıklama yaptı. 40 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak vatandaşların hafta sonu da ödeme alabileceği belirtildi. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvurmaları halinde hafta sonu da 36 vadeye varan 40 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredisinden yararlanabilecek.

BANKANIN ŞARTLARI VAR

40 bin TL ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenlerin mutlaka bankanın şartlarını taşıyor olması gerekmektedir. Cep telefonunuz üzerinden de aynı gün içerisinde başvuru yapabileceksiniz. Akbank kredi başvurusunda bulunan kişilerin mutlaka kredi notunun 1300 olması gerektiği ifade edildi. Bu durumda banka başvuranlara onay vermektedir.

CUMARTESİ VE PAZAR DA BAŞVURABİLECEKSİNİZ

Bugün başvuranlar en geç onay almaları halinde hata sonu ödemelerini alabilecek. Akbank’tan hafta sonu da kredi kullanmak istiyorsanız bankada hesabınızın olması ve hesabınıza şifre ile erişebiliyor olmanız gerekmektedir. Akbank Direkt uygulaması ile kredi kullanarak sizler de anlık nakit ihtiyaçlarınızı bu şekilde karşılayabilirsiniz.

Uygulama üzerinden banka müşterisi olarak başvuru yapmanız halinde hafta sonu olsa bile gelir belgesiz bir şekilde kredinizi hesabınızda görebileceksiniz. Geri ödemeler çekilen kredi miktarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir.