Genel

Aşk-ı Memnu tutkunlarını heyecandan deliye döndürecek olan film projesi geliyor! Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra aynı projede!

Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı isimli eserinden Kanal D ekranlarına uyarlanan ve ilk bölümü 2008 yılında seyircinin beğenisine sunulmuş olan efsane dizi Aşk-ı Memnu hem yurtiçinde hem de yurtdışında milyonlarca izleyiciye ulaşmıştı. Son bölümünün üzerinden 12 yıl geçmiş olmasına rağmen tekrarları dahi ilgi ile seyredilen fenomen dizi Aşk- ı Memnu, Türk izleyicisine “bir daha böylesi gelmez” dedirten başlıca dizi projelerinden birisi oldu.

Yasak bir aşkı konu alan ve hem karakterleri hem de karakterlerin yaşayış biçimleri ile her dönemde izlenebilecek bir dizi olarak nitelendirilen Aşk- ı Memnu dizisi, izleyicilerin “devamı çekilsin” serzenişlerine sebep oldu. Dizinin bir romandan uyarlanması itibari ile belirli bir konu bütünlüğüne sahip olması, dizinin devamının çekilmesine elbette ki engel oldu. Ancak izleyiciler hiç değilse Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u tekrar partner olarak görebilecekleri bir projenin oluşturulması konusunda ki ısrarlarını sürdürdü.

İzleyicilerin Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un özledikleri partnerliklerine ilişkin talepleri, 12 yıl sonra olsa da yanıt buldu. Henüz net bir açıklama olmamasına rağmen hem Beren Saat’in hem de Kıvanç Tatlıtuğ’un açıklamaları, ikilinin tekrar partner olacaklarını kabul ettikleri yönünde yorumlandı.

Film Projesi İddiası!

Bir zamanlara damga vurmuş olan Aşk- ı Memnu isimli dizide Bihter ve Behlül karakterlerine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat, her ne kadar tasvip edilmeyen bir ilişkinin kahramanları olmuş olsalar da milyonlarca izleyici tarafından kabul gördü. Oyunculuk performansları sayesinde o dönem içerisinde büyük başarılara imza atmış olan ikili, dizinin final yapmasının ardından bir daha aynı projede denk gelemedi.

İkilinin aynı projede yer almaları için sürekli senaristlere baskı yapan izleyicileri sevindiren bir iddia ortaya atıldı. Konuşulanlara göre ikilinin bir film projesinde buluşacakları öğrenildi.

Beren Saat Yalanlamadı!

Geçtiğimiz günlerde eşi Kenan Doğulu ile görüntülenen Beren Saat, filme ilişkin soruları yanıtsız bıraktı. “Bu konu ile ilgili konuşmam gerçekten yasak” açıklamasında bulunan Saat’in, iddiaları yalanlamaması da dikkat çekti.

Kıvanç Tatlıtuğ Kabul Etti!

Geçtiğimiz günlerde magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Tatlıtuğ, yakın zamanda bir film projesi için Amerika’ya gideceğini açıkladı. Tatlıtuğ’un bu açıklaması, Beren Saat ile ilgili atılan iddianın doğrulandığı şeklinde yorumlandı.