Gündem

Mehmet Günsür ve Alperen Duymaz Kül’lerinden doğacak! İki yakışıklı oyuncuyu buluşturan Kül filmi ne zaman geliyor?

Dijital platform Netflix’te izleyici karşısına çıkacak olan Kül filmi için çalışmalar başladı. İzleyicilerin, özellikle de oyuncu kadrosunu öğrenince merakla beklemeye başladığı filmin başrollerinde Mehmet Günsür, Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit isimleri yer alacak. Ay Yapım imzası ile Netflix platformunda izleyici karşısına çıkacak olan Kül filminde, Türkiye’nin yeni dönem jönleri arasında gösterilen iki ismi olan Mehmet Günsür ile Alperen Duymaz’ın yer alacak olması büyük bir heyecan yaratıyor. Günsür ve Duymaz’ın, birlikte yer aldıkları set pozlarını sosyal medyadan paylaşmaları da izleyicileri meraklandırdı. İşte detaylar…

Kül Filmi Bomba Gibi Geliyor

Kül filmi, bir kitabın bir yayınevine ulaşmasıyla birlikte başlayan bir hikayeyi ele alacak. Filmde “Kül” isimli kitap tekstinin, Mehmet Günsür’ün sahibi olduğu yayınevine gelmesiyle birlikte başlayan hikayede Funda Eryiğit de Mehmet Günsür’ün eşi “Gökçe” karakterini canlandıracak. Diğer taraftan bir diğer başrol oyuncusu Alperen Duymaz ise Kül’de marangoz “Metin Ali” karakterine hayat verecek. Merakla beklenen filmde Gökçe ile Metin Ali arasında bir aşk yaşanacak.

Önce Kayınvalide-Damat, Şimdi İki Sevgili

Yönetmenliğini Erdem Tepegöz’ün üstlendiği ve senaryosunu da Erdi Işık’ın kaleme aldığı Kül filminde başrollerde yer alacak olan Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit isimleri, daha önce FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmış olan Son Yaz dizisinde de başrolleri paylaşmıştı. Ancak ikili, Son Yaz dizisinde kayınvalide-damat ikilisini canlandırmıştı ve bu kez de Duymaz ve Eryiğit ikilisi yeni projede aşk yaşayan iki kişiyi canlandıracak.

Günsür Bu Yaz Çok Yoğun

Diğer taraftan filmin bir diğer başrol oyuncusu Mehmet Günsür, bu yaz çekimleri gerçekleştirilecek olan Kül filminin yanı sıra, başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer alacağı ve Disney Plus platformunda yer alacak olan Atatürk dizisinde de rol alacak. Bu dizinin de çekimleri yaz aylarında gerçekleşeceği için Günsür’ün Temmuz ve Ağustos programının yoğun geçeceği düşünülüyor.