Ekonomi

Kimse araçsız kalmayacak! Ziraat Bankası dev kampanyasını duyurdu, cazip kredi paketinde başvurular başladı!

Araç fiyatları son dönemlerde yükselen döviz kurları, enflasyon rakamları ve küresel piyasalarda görülen ekonomik darboğaz ile birlikte ciddi ölçülerde artış yaşadı. Araç fiyatlarında görülen yüksek oranlı bu artışların ardından son dönemlerde araç almak oldukça zor bir hale gelirken, araç ihtiyacı olan ve bunun için uygun yöntemler arayan vatandaşlar, bankaların sunduğu taşıt kredilerini araştırmaya başladı. Ancak birçok bankanın taşıt kredisinde yüksek oranlı faizler sunmasından dolayı vatandaşlar ne yapacağını düşünürken, fırsat kredisi bu kez Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası taşıt kredisinde cazip tekliflerini hazırladı. İşte detaylar…

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Fırsatı

Ziraat Bankası, araç sahibi olmak isteyenler için taşıt kredisi kampanyasını duyurdu. Hem ikinci el hem de sıfır araçlar için geçerli olan bu kampanya dahilinde Ziraat Bankası müşterilerine uygun geri ödeme koşullarında düşük faiz ile taşıt kredisi sağlayacak. Söz konusu kredi kampanyasında Ziraat Bankası, mevzuat gereği en fazla 48 aya kadar vade imkanı sağlıyor. Uygun geri ödeme seçeneklerinden birini tercih eden vatandaşlar, başvuru sonrasında bu kredi ile istediği aracı satın alabilecek.

Taşıt Kredisinde Uygun Faiz Oranı

Ziraat Bankası, müşterilerinin rahatça istediği aracı satın alabilmesi için sunduğu taşıt kredisi kampanyasında %1,59 faiz oranı sağlıyor. Taşıt Ürün Paketi olarak sunulan bu kredide geri ödemelerde de Ziraat Bankası esneklik sağlıyor. Ziraat Bankası’nın sunduğu bu krediden yararlanmak isteyenler, şartları ve bankanın aradığı kriterleri karşılamaları durumunda başvuruda bulunarak anında bu krediden yararlanabiliyor.

Örnek Ödeme Tablosu

Ziraat Bankası’nın sunduğu kredi, ikinci el araçlarda yalnızca 5 yaşına kadar olan taşıtlar için kullanılabiliyor. Bu şartlar altında, %1,59 faiz oranı ve 48 ay vadede Ziraat Bankası’nda taşıt kredisinde aylık taksit ödemesi de 3.284,45 TL olarak belirleniyor. Ziraat Mobil, internet bankacılığı, şubeler, telefon bankacılığı gibi yöntemlerle bu krediye başvurmak mümkün.