Gündem

Her Şey Ortaya Çıktı; Sevmek Zamanı Her An Bitebilir! Firuze, Bu Saatten Sonra Kağan’ın Yüzüne Hayatta Bakmaz! Meğer…

Yeni dizilerin seyirci ile buluşmaya devam ettiği şu günlerde bazı yapımlar ilgi görmezken; bazı yapımlar reyting sıralamasına girmeyi başarıyor. Reyting sıralamasına girmeyi başaran yapımlardan biri olan Sevmek Zamanı dizisi, ekranlara geçtiğimiz gün gelen ikinci bölümü ile herkesi şoke etmiş bulunuyor.

Bu hafta ikinci bölümü ile seyirci karşısına çıkan Sevmek Zamanı dizisinde sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlıyor. Merak ile takip edilen Sevmek Zamanı dizisinin ikinci bölümüne damga vuran ise, kuşkusuz Leyla’nın Firuze’yi çektiği tuzak oluyor.

Sevmek Zamanı Dizisinde İşler Karışmaya Başladı

Süreç Film imzası ile ATV ekranları aracılığıyla seyirci karşısına geçtiğimiz hafta itibariyle çıkmaya başlamış olan Sevmek Zamanı dizisi, yeni sezonun en çok ses getiren yapımlarından biri haline geldi. Başrollerini İlhan Şen ile Deniz Işın ikilisinin paylaştığı Sevmek Zamanı dizisinde ikilinin uyumu da bir hayli beğenildi. İlk bölümü ile oldukça ses getiren Sevmek Zamanı dizisi, ikinci bölümünde ise, heyecanın dozunu daha da artırdı. ATV ekranlarındaki yerini bu hafta ikinci bölümü ile alan Sevmek Zamanı isimli dizide Kağan’ın yalanlarını bir bir öğrenmeye başlamış olan Firuze ne yapacağını bilemezken; Leyla’nın yaptığı o son hamle Firuze’yi resmen dağıttı.

Leyla, Firuze’yi Buldu

Ekranlara gelen son bölümü ile seyirciyi bir kez daha şaşırtan Sevmek Zamanı dizisi, ekranlara yaptığı iddialı girişini ikinci bölümünde de korudu. Farklı bir hikaye ile seyirci karşısına çıkan Sevmek Zamanı isimli dizinin ikinci bölümünde; Feryat, ailesini korumak için harekete geçerken, Firuze ise, Kağan’a olan aşkını Feryat ile paylaştı. Feryat ile Firuze geçmişten dertleşirken; Kağan ile Leyla’nın geçmişte yaşadıkları travmatik kayıp, ikiliyi yeniden bir araya getirdi. Bu esnada Firuze’nin çizimini gören Leyla, Kağan’ın kendisini aldattığını hemen anladı. Hiçbir şey olmamış gibi davranan Leyla, adım adım Firuze’ye yaklaşmaya başlarken; Firuze, her şeyden habersiz gittiği iş görüşmesinde hayatının şokunu yaşadığı. Kağan’ın hem kendisine yalan söylediğini hem de evli olduğunu öğrenen Firuze’nin ne karar vereceği ise, Sevmek Zamanı dizisinin 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 20.00’da yayınlanacak olan yeni bölümüne kaldı.