Ekonomi

PTT emekliler için kredi kapılarını sonuna kadar açtı! Başvuruda bulunana anında 80 bin TL verilecek!

Acil nakit ihtiyaçlarının giderek arttığı son dönemlerde vatandaşlar bu ihtiyaçlarını giderebilmenin türlü yollarını aramaya başladı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte seyahat giderleri, tatil masrafları, düğün-nikah masrafları, alışveriş masrafları, bayram hazırlıkları, ev masrafları gibi birçok masraf kalemi kendisini gösterdi. Bu masrafları en uygun bütçe ile atlatmak isteyen vatandaşlar, bankaların sunduğu kredileri araştırırken, dev bir kredi kampanyası PTT’den geldi. PTT, uygun faiz oranları ve uygun ödeme koşullarıyla 80 bin TL’ye kadar kredi imkanını duyurdu. Emeklilere özel sunulan bu kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler tek bir SMS ile başvuruda bulunabilecek. İşte detaylar…

PTT’den Emeklilere Kredi

Artan nakit ihtiyaçları karşısında çözüm arayan vatandaşlar, bu noktada çoğu zaman ilk olarak bankaların sunduğu kredilere başvuruyor. Ancak bankaların sunduğu kredilerde geri ödeme koşulları ve faiz oranları birçok kişi için caydırıcı olabiliyor. Bu kapsamda emeklilere özel kredi kampanyasını başlatan PTT, sunduğu kredide 80 bin TL’ye kadar limit tanırken, uygun geri ödeme seçenekleri ve uygun faiz oranları da sunuyor.

PTT Kredi Kampanyası Detayları

PTT tarafından emeklilere özel sunulan 80 bin TL’ye kadar kredi kampanyasında PTT %2,49 faiz oranı sunuyor. Ayrıca krediye SMS ile başvuru yöntemi de sağlayan PTT’nin bu kredisine başvuruda bulunmak isteyenler “PTT” boşluk, “TCKN” yazıp 3050’ye SMS göndererek başvurularını gerçekleştirebiliyor. Başvurusu onaylanan vatandaşların hesabına anında 80 bin TL’ye kadar bakiye tanımlanıyor. PTT söz konusu kredisinde ayrıca 36 aya kadar da vade imkanı sağlıyor.

Şubelerden Kredi Başvurusu

PTT’nin Aktifbank ile sağladığı anlaşma dahilinde sunulan bu krediden yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar SMS ile başvuru yerine doğrudan şubeden de başvuruda bulunabilecek. Kimlikleri ile herhangi bir PTT şubesine giden emekli vatandaşlar başvurularını tamamlayabilecek. SMS ile başvurularda 50 bin TL’ye kadar başvuru yapılabilecek.