Gündem

Fahriye Evcen pembe kıyafetiyle pozlarını verdi, o pozlar sosyal medyayı yerinden oynattı!

Ünlü ve güzel oyuncu Fahriye Evcen, geçtiğimiz yıllarda Burak Özçivit ile dünya evine girdikten sonra 2017 yılında oğlu Karan’ı kucağına aldı ve Evcen, aynı yıl oyunculuğa ara verdi. Oyunculuğa ara verdikten sonra ailesine vakit ayıran Evcen, bu süreçte daha çok sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. Uzun bir aranın ardından geçtiğimiz yıl Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile ekranlara dönen Fahriye Evcen, bir kez daha sosyal medya paylaşımıyla tüm dikkatleri çekmeyi başardı. Uzun yıllardır Türkiye’nin en güzel oyuncuları arasında gösterilen Fahriye Evcen, pembe elbiseli pozlarıyla yürekleri hoplattı. İşte detaylar…

Fahriye Evcen Kimdir?

4 Haziran 1986’da Solingen’de dünyaya gelen Fahriye Evcen, Almanya’da üniversitede eğitim gördüğü dönemde Türkiye’ye geldi ve burada dizi teklifleri almaya başladı. 2006 yılında Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başlayan Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı “Necla” karakteriyle geniş kitlelere ulaşan Evcen, daha sonra yer aldığı Çalıkuşu dizisiyle adını tüm Türkiye’ye duyurdu. Türkiye’nin en güzel oyuncuları arasında gösterilen Evcen, Haziran 2017’de Burak Özçivit ile dünya evine girdi. Çift bu evlilikten 2019 yılında oğulları Karan’ı kucağına aldı.

Pembe Kıyafeti ve Doğallığı Göz Aldı

Karan’ın ardından şimdilerde 2 aylık hamile olan ve ikinci kez anne olmaya hazırlanan Fahriye Evcen, sosyal medyadan paylaştığı son pozlarla bir kez daha gündeme oturdu. Doğum gününe özel paylaşımlarda bulunarak dikkatleri çeken Evcen’in mutluluğu tüm dikkatleri çekti. Pembe kıyafetiyle pozlarını paylaşan Fahriye Evcen’in paylaşımlarına yine binlerce beğeni ve yorum geldi. Evcen’in takipçileri, ünlü oyuncunun doğallığına da bol bol övgü dolu yorumlarda bulundu.

Evcen ve Özçivit çifti geçtiğimiz gün Bodrum’da objektiflere takılmış ve burada muhabirlere ayaküstü açıklamalarda bulunmuştu. İkinci bebek haberi sonrası çok mutlu olduklarını dile getiren çiftten Evcen, pembe kıyafetiyle bir kez daha mest etti.