Genel

Pelin Karahan’ı tanımak artık neredeyse imkansız! Verdiği kilolardan sonra bambaşka birine dönüştü!

Türkiye’nin ilk olarak 2007 yılında Kavak Yelleri dizisinde başrolde canlandırdığı “Aslı Zeybek” karakteri ile tanımaya başladığı, 2011 yılına kadar bu dizide başrolde kalan ünlü ve güzel oyuncu Pelin Karahan, şimdilerde verdiği kilolarla gündeme geliyor. Yıllar içinde birçok dizi ve filmde yer alan Pelin Karahan, son dönemlerde artık boks yaptığı anlara ait görüntüleri paylaşarak da adından söz ettiriyordu. Bir süredir sıkı bir spor programı uygulayan Pelin Karahan, verdiği kilolardan sonra 48 kiloya düştüğünü belirtti ve bu durumun sosyal medyada beklediğinden fazla ilgi gördüğünü ifade etti. Pelin Karahan’ın verdiği kilolar sonrasındaki halini görenler gözlerine inanamadı. İşte detaylar…

Verdiği Kilolarla Başka Birine Dönüştü

Pelin Karahan, 2007-2011 yılları arasında Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı “Aslı” karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmayı başardı ve ardından Muhteşem Yüzyıl dizisinde “Mihrimah Sultan” karakteri ile yer aldı. Daha sonra Mavi Kelebekler, Yeter, Yuvamdaki Düşman ve Bir Zamanlar Kıbrıs dizilerinde rol alan Pelin Karahan, öte yandan Dalgalar ve İzler, Güven Bana filmlerinde de boy gösterdi. Ünlü ve güzel oyuncu bir süredir herhangi bir projede yer almazken, sevenlerinin karşısına verdiği kilolarla çıktı.

“48 Kiloyum ve Mutluyum”

İki çocuk annesi olan 37 yaşındaki güzel oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz günlerde bir AVM çıkışında görüntülendi. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karahan, kavuştuğu fit görüntüsü nedeniyle sosyal medyada çok fazla soru ve yorumla karşılaştığını dile getirdi. 48 kiloya düştüğünü belirten Karahan “Verdiğim kiloların bu kadar konuşulmasına açıkçası şaşırdım. Sosyal medyada çok ilgi gördü. Ekranda güzel gözükmek için yani işim için kilo veriyorum. Kendimi bu şekilde daha iyi hissediyorum. 48 kiloyum ve mutluyum” sözlerini dile getirdi.