Personel Alımı

TÜRKŞEKER’den beklenen müjdeli haber geldi: 130 personel alacak; Ankara ve Eskişehir’de çalıştırılacak! Şartlar belli, başvurular başladı…

Bu ay personel alımı için başvuruları tamamlayacak olan TÜRKŞEKER, sürekli olarak çalışacak 130 personel alımı gerçekleştirecek. Ankara ve Eskişehir Makine Fabrikaları ile Elektromekanik Fabrikası’nda istihdam edeceği 130 personel için başvuruları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alacak olan TÜRKŞEKER, 29 Temmuz 2022 tarihine kadar başvuruları kabul edecek.

PERSONELLERİN 100’Ü MAKİNE; 30’U ŞEKER FABRİKALARINDA İSTİHDAM EDİLECEK

İŞKUR üzerinden başvuruları almaya devam eden TÜRKŞEKER, alacağı 130 personelin 100’ünü makine fabrikalarında; 30’unu ise şeker fabrikalarında istihdam edecek. Şeker fabrikalarında çalıştırmak üzere makine bakım onarımında alacağı personeli, her şehirde 1 kadro olmak kaydıyla Ağrı, Ankara, Burdur, Çarşamba, Elazığ, Erciş, Ereğli, Eskişehir, Ilgın, Kars, Kastamonu, Malatya, Susurluk, Uşak ve Yozgat’ta istihdam edecek olan TÜRKŞEKER, mekatronik makine bakım onarım alanında alacağı personelleri ise yine her şehirde 1 kadro olmak kaydıyla Ağrı, Ilgın ve Kastamonu’da çalıştıracak. Yapı tesisat sitemlerinde çalışacak olan personeller Ilgın, Kastamonu, Susurluk ve Yozgat’ta istihdam edilecekken; kaynakçı olarak alınacak olan personelin 2’si Ağrı’da, 1’i Ilgın’da, diğer 1’i ise Kastamonu’da görev yapacak. Öte yandan proses elemanlarının 3’ü de Eskişehir’de çalışacak.

MAKİNE FABRİKALARINA BAŞVURU YAPAN ADAYLAR ANKARA VE ESKİŞEHİR’DE ÇALIŞACAK

Kamu personeli şartlarına ek olarak adayların başvurduğu kontenjan için 2 yıl iş tecrübesine sahip olmasını ve MEB’den onaylı meslek belgesi bulunmasını şart koşan TÜRKŞEKER, makine fabrikalarında çalıştıracağı bilgisayar makine imalatçılarının 10’unu Ankara, 17’sini Eskişehir’de; mekatronik görevlilerinin 6’sını Ankara’da, 10’unu Eskişehir’de, 8’ini ise EMAF’ta çalıştıracak. Çelik konstrüksiyon pozisyonundaki 9 personeli de Ankara’da çalıştıracak olan TÜRKŞEKER, kaynakçıların 10’unu Ankara’da, 3’ünü Eskişehir’de, 2’sini EMAF’ta; dökümcülerin 9’unu da Eskişehir’de; bilgisayar destekli endüstriyel modelleme personellerinin 2’sini de Eskişehir’de; yapı tesisat sistemi personelleri ile endüstriyel bakım onarım personellerinin tamamını da Eskişehir’de görevlendirecek. Öte yandan elektrik tesisatları ve pano montörlüğü için başvuranların 3’ü de EMAF’ta çalışacakken; makine resim ve konstrüksiyonu için başvuruların 3’ü Ankara’da, 3’ü Eskişehir’de, 1’i ise EMAF’ta çalışacak.