Genel

Pelin Öztekin verdiği 93 kilodan sonra bambaşka biri oldu, bikinili pozuyla görenleri mest etti!

Türkiye’nin 2008 – 2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile tanıdığı, bu program sayesinde çok geniş kitlelere ulaşan ünlü oyuncu Pelin Öztekin, programda yer aldığı skeçlerde de bol bol şişman şakasına maruz kalıyordu. Kendisiyle barışık olan ve kendi kendine de şişman şakaları yapabilen Pelin Öztekin, yıllar içerisinde kilo vermeye başladı ve sonunda 93 kilo vererek adeta bambaşka birine dönüştü. Verdiği kiloların ardından artık başka biri gibi görünen Pelin Öztekin, bu kez de sarı-kırmızı bikinisiyle verdiği pozu paylaşarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Pelin Öztekin’in, geçirdiği zorlu kilo verme sürecinin izlerini göstermesi de dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar…

SARI KIRMIZI BİKİNİSİYLE BAMBAŞKA BİRİ!

Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz usta oyuncu Rasim Öztekin’in kızı ünlü oyuncu Pelin Öztekin, 2008 – 2010 yılları arasında ekranlara gelen Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile adını geniş kitlelere duyurdu. Bu programın ardından birçok dizi ve filmde rol alan Öztekin, daha sonra 2014 yılında 153 kilodayken mide küçültme ameliyatı oldu. 6 ay içinde 53 kilo veren Öztekin, sonraki yıllarda toplamda 93 kilo verdi ve 60 kiloya kadar düştü. Geçirdiği değişim ile hem herkesi şaşırtan hem de herkesin takdirini kazanan Öztekin, bu kez de sarı-kırmızı bikinisiyle verdiği pozla görenleri mest etti.

VÜCUDUNDAKİ ÇATLAKLARI SAKLAMA İHTİYACI DUYMADI

Verdiği kilolar sonrası bambaşka biri olan Pelin Öztekin, tatil için soluğu Ayvalık’ta aldı. Babası gibi koyu bir Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Pelin Öztekin, bikinisiyle de bir kez daha Galatasaray sevgisini gösterdi. Tatilden pozlarını paylaşan Pelin Öztekin, “Sevdiğim her şey fotoğrafta” notuyla bikinili pozlarını gözler önüne serdi. Verdiği kilolardan dolayı vücudunun bazı yerlerinde oluşan çatlakları da gizleme ihtiyacı duymayan Öztekin, bu hamlesinden dolayı da birçok takipçisinden övgü aldı.