EkonomiGenel

Fiyatlar dibe çakıldı! Zam öncesi tüm ürünlerin fiyatı 1 liraya düştü, tükenmeden almanız gerekiyor!

Market ve ev alışverişini uyguna getirmek isteyenler için akılları baştan alacak alışveriş fırsatı duyuruldu! Her ay bazı ürünlerde geçerli 1 TL kampanyasını bu ay da sürdüren Avansas, kampanyaya çeşitli mutfak ürünlerini de ekledi. Birçok ürünün fiyatı Avansas üzerinde 1 liraya düştü!

Avansas, belirlenen sepet tutarını tamamlayanlara çay ve sıvıyağı 1 liradan satıyor. Ancak bu ürünlerin yanında eviniz veya işyeriniz için dosya, dosya kağıdı ve vantilatörü de 1 liradan almak mümkün.

İşte 1 TL kampanyasına dahil olan ürünler:

Kampanyalardan faydalanabilmek için üye girişi yapmak gerekiyor. Listelenen kampanyalı ürünler arasından seçtiğiniz kampanyalı bir ürünü sepetinize eklemelisiniz. Sepetinize, seçtiğiniz kampanyalı ürünün koşullarında belirtilen tutardaki kadar ürün eklemeniz şart. Seçtiğiniz kampanyaya ait promosyon kodunu, sepet sayfasında bulunan “Promosyon Kodu” alanına yazmalı ve “Kullan” butonuna tıklamalısınız. İndiriminizin sepetinize yansımış olduğunu göreceksiniz. Ancak her müşteri kampanyadan 1 kez yararlanabiliyor.

1 TL KAMPANYASI

Âvansas tarafından açıklanan diğer tüm detaylar ise şöyle oldu:

1 TL’ye alınacak ürün 1 adet için geçerlidir.
Kampanyalı ürünler stoklarla sınırlıdır.
Bu kampanya Avansas.com’un sunduğu diğer kampanyalarla birleştirilemez.
Aynı adrese birden fazla verilen siparişler iptal edilecektir.
Kampanyalı ürünler stoklarla sınırlıdır.