Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Son dakika otoyolda korkunç olay! Can pazarı yaşandı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Afyonkarahisar karayolunda sabah saatlerinde dehşet bir zincirleme kaza meydana geldiği belirtilerek tır sürücüsü patlayan lastiğini değiştirmek isterken, aynı yönden gelen otobüsün tıra çarptığı belirtildi. Meydana gelen kazada 5 kişinin yaralandığı belirtildi. Daha sonra yardım etmek isteyen M.K. kaza bölgesine geldi ve o esnada başka bir kamyonun tır şoförüne çarptığı ve sürücünün hayatını kaybettiği aktarıldı.

PEŞ PEŞE KAZALAR OLDU

Söz konusu olayın Afyonkarahisar- Kütahya karayolu İhsaniye ilçesi Osman köy kavşağında sabah saatlerinde meydana geldiği aktarıldı. Konu ile ilgili olarak sürücü C.A, (28) idaresindeki, 31 HD 052 plakalı çekçinin lastiğini değiştirdiği esnada aynı yönden gelen otobüsün çekiciyi fark etmeyerek yan tarafından çarptığı vurgulandı.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Kazada otobüs içerisinde yolcu olarak bulunan H.F (26), F.K. (25), M.A (74), G.K (28), N.I (27) isimli kişilerin yaralandığı ifade edildi. Bununla beraber kaza sonrası tır şoförü C.A ve ona yardıma gelen M.K’ye (39) aynı yönden farklı kamyonun çarpması sonucu olay yerinde ikinci kaza meydana geldiği aktarıldı.

C.A ile M.K olay yerinde hayatını kaybettiği belirtilerek Jandarma ekiplerinin soruşturma başlattığı ifade edildi.