Emlak

Halkbank, emlak kozunu en sona sakladı: 128 bin TL’den başlayan fiyatlar ile işyerlerini satışa çıkardı! Hem de…

İcradan satışa devam eden Halkbank, konutlar kadar işyerleri de satışa çıkarmaya başladı. Özellikle bu ay çokça işyerini ihaleye başlatan Halkbank, ihaleye başlattığı işyerlerinin ikisini Adana ilinin Seyhan ve Ceyhan ilçesinden 128 bin TL’den başlayan ihale başlangıç bedelleri ile satışa koydu.

HALKBANK’IN ADANA’DAKİ İLK İŞYERİ SEYHAN’DA YER ALIYOR

Bu ay satışa eklediği işyerleri arasına Adana ilinden iki adet işyeri de ekleyen Halkbank, ilk işyerini Adana ilinin Seyhan ilçesinden satışa çıkardı. Seyhan ilçesinin merkezi bir lokasyonunda yer alan 38 metrekarelik işyeri için ihale sürecini başlatan Halkbank, bu işyerini ihaleye 128 bin TL’den çıkardı. İhaleye katılım için gereken teminat bedeli olarak yalnızca 3 bin 840 TL talep eden Halkbank, ihale boyunca verilecek olan tekliflerin ise, minimum 2 bin TL olacak şekilde artırılmasına izin vereceğini açıkladı. Öte yandan Halkbank’ın Adana’da çıkardığı ikinci dükkan için de detaylar belli oldu.

HALKBANK’IN ADANA’DAKİ İKİNCİ İŞYERİ CEYHAN’DA BULUNUYOR

Adana ilinin Seyhan ilçesinden satışa çıkardığı işyerinin yanı sıra başka bir işyeri daha satışa çıkarmış olan Halkbank, bu işyerini ise, Ceyhan ilçesinden satışa koydu. Oldukça geniş bir kullanım alanı sunan işyerinin alanını 635 metrekare olarak açıklayan Halkbank, işyerinin aynı zamanda depo olarak kullanıma uygun olduğunu da ilan detayına ekledi. Bunun yanı sıra ilan detayında işyerinin ihale satış bedelini de bildiren Halkbank, bu işyeri için ihaleyi 2 milyon 64 bin TL’den açtı. Halkbank’ın bu işyerinin ihalesine katılım için istediği bedel ise 61 920 TL olarak açıklandı. Öte yandan Halkbank, ihale boyunca bu işyeri için verilecek olan tekliflerin minimum 25 bin TL olacak şekilde artırılmasını istiyor.