Gündem

Mehmet Ali Erbil’den bir skandal açıklama daha! Cinsel ilişki itirafı duyanları şok etti! “Yeter artık midemiz bulandı!”

Son dönemlerde birçok skandalla gündeme gelen ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, bir kez daha çok konuşulacak skandal bir açıklamaya imza attı. 65 yaşındaki ünlü sunucu, sosyal medya platformu TikTok’ta açtığı bir canlı yayında yaptığı açıklamada “Dünya rekoru bende. Yıllarca haftanın 6 günü yaptım, Pazar günüm boştu. Bir mecra beni kapatmıştı” sözlerini dile getirdi.

Hastanedeki tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu olan ve taburcu olduktan sonra yaptığı açıklamalarla skandallara imza atan Mehmet Ali Erbil’in cinsel ilişki itirafı herkesi şaşkına çevirdi. Daha önce taciz iddialarıyla davalık olan Erbil’in açıklamaları kısa sürede yine magazin gündemde büyük ses getirdi. İşte detaylar…

MEHMET ALİ ERBİL SKANDALLARA DOYMUYOR

Geçtiğimiz aylarda son olarak TikTok fenomeni Ece Ronay’a attığı cinsel içerikli taciz mesajlarının ifşa olmasıyla birlikte Ronay ile davalık olan ve uzun bir süre sessizliğe bürünen Mehmet Ali Erbil, yeniden bir skandalla gündeme geldi. Geçirdiği sağlık sorunlarından dolayı uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil, bu kez de TikTok’ta açtığı hesabından yaptığı canlı yayınlarla adından söz ettirmeye başladı. Erbil, oyuncu Onur Sermik ile konuşmasında dile getirdiği cinsel ilişki itirafıyla yine herkesi şok etti.

CİNSEL İLİŞKİ İTİRAFI HERKESİ ŞOK ETTİ

Mehmet Ali Erbil, TikTok canlı yayınında kendisine üstü kapalı şekilde sorulan “Bugüne kadar kaç kişiyle birlikte oldunuz?” sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu. Erbil açıklamasında “cinsel ilişki” yerine “canlı yayın” demeyi tercih etti ve verdiği yanıtta “Dünya rekoru bende. Yıllarca haftanın 6 günü canlı yayın yaptım, Pazar günüm boştu, bir mecra beni kapatmıştı” sözlerini dile getirdi.

Ece Ronay ile taciz mesajlarından dolayı davalık olan Erbil, daha önce de Seda Sayan’ın “tecavüzcü” iddialarıyla gündeme gelmişti.