Gündem

Ata Demirer, Kenan İmirzalıoğlu’nun izinden gitme kararı aldı! Ünlü komedyenin kararını duyanlar şoka giriyor!

Ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer, bir süredir yeni filminin çekimleri için Bursa’da çalışmalarını sürdürüyor. Ünlü komedyenin yeni filmi için hazırlıklarına devam ederken, bir yandan da Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının sunucusu ve meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu gibi emlak yatırımları yapmaya başladığı ortaya çıktı.

Uzun yıllardır yazıp oynadığı filmlerle milyonlarca izleyiciye kahkahalar attıran Ata Demirer’in Tarlabaşı, Galata ve İstiklal Caddesi bölgelerindeki tarihi yapıları satın alıp restore ettirdiği öğrenildi. Gündeme gelen iddialara göre Ata Demirer, söz konusu yapıları satın alıp, restore ettirip buraları apart ve butik otel yapma yolunda ilerliyor. İşte detaylar…

EMLAK YATIRIMLARINA BAŞLADI

Kariyerinde çok sayıda başarılı işe imza atmış olan ve birçok filmde adını çok geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer’in, birikimlerini emlak piyasasında değerlendirmeye başladığı ortaya çıktı. Yeni filminin çekimleri için şimdilerde Bursa’da olan Ata Demirer’in, Türkiye’nin en zengin oyuncuları arasında yer alan Kenan İmirzalıoğlu’nun izinden giderek, emlak yatırımı yapmaya başladığı öğrenildi.

Snob Magazin haberinde göre Cihangir’de ikamet eden Ata Demirer şu sıralar Tarlabaşı, Galata ve İstiklal Caddesi bölgelerinde bina alıp restore ettiriyor. Demirer’in bu yapıları apart ve butik otel olarak değerlendirileceği belirtiliyor.

ATA DEMİRER KİMDİR?

Ata Demirer 6 Temmuz 1972’de (50 yaşında) Bursa’da dünyaya geldi. Komedyen, oyuncu, yönetmen, tiyatrocu, senarist, sunucu, şarkıcı ve seslendirme sanatçısı olan Ata Demirer, TV kariyerine ilk adımını 2001 yılında Tatlı Hayat dizisi ile attı ve ardından 2004-2006 ve 2008-2009 yılları arasında Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı “Volkan” karakteri ile geniş kitlelere ulaştı. Ünlü oyuncu ayrıca Eyvah Eyvah serisi, Berlin Kaplanı, Niyazi Gül Dörtnala, Olanlar Oldu ve Hedefim Sensin filmleriyle de sevenlerinin karşısına çıktı.