Editörün SeçtikleriEkonomi

Milyonlarca vatandaş alabilecek: Ödemeler başladı! Hemen en yakın ATM’den paranızı çekebilirsiniz

Milyonlarca vatandaşa güzel haber geldi. Açıklama bakan tarafından yapıldı. Yapılan açıklamaya göre ödemelerin başladığı duyuruldu. Hemen en yakın ATM’den paranızı çekebilirsiniz. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi yapmış olduğu açıklamasında 37 milyon 239 bin 568 TL’lik tarımsal destek ödemelerin bugün hesaplarda olacağını duyurdu.

Bakan Kirişçi, açıklamasını Twitter üzerinden yaptı. Yaptığı açıklamasında Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi 37milyon 239 bin 568 TL’lik tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yapılacağını belirtti.

HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN

Twitter üzerinden yapılan açıklamasında çiftçilere ödemelerin yapılacağını belirten Kirişçi, “Hayırlı ve bereketli olsun” diyerek şunları dedi:

“37 milyon 239 bin 568 TL’lik tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun”

 

EN YAKIN ATM’LERDEN PARANIZI ÇEKEBİLİRSİNİZ

Ödemelerin öğleden sonra hesaplara geçeceği ifade edildi. Hak sahiplerinin hemen en yakın ATM’lerden parasını çekebileceği belirtildi. Sizler de hak sahibi iseniz hemen hesabınızdan paranızı kontrol edebilirsiniz