Editörün SeçtikleriKültür-sanat

Yargı 2. sezon bomba gibi geliyor: Yargı 2. sezon yayın tarihi belli oldu! Yargı 2. sezon fragmanı

Kanal D ekranlarının en çok sevilen ve en çok konuşulan dizilerinde biri olan Yargı dizisi ne zaman başlayacak sorusu gündeme bomba gibi düştü. Yargı 2. Sezon bomba gibi geliyor. Yargı 2. Sezon yayın tarihi belli oldu. Seyircinin heyecanla beklediği Yargı dizisi 2. Sezon fragmanı çıktı mı? Detaylar haberimizde..

Kanal D’de geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve büyük ses getiren Yargı dizisi seyircilerin gündeminde. Heyecanla beklenen dizi için resmen geri sayım başladı. Yargı dizisinin Eylül’ün kaçında başlayacağı belli oldu.

YARGI YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun olduğu Kanal D’nin dizisi Yargı son olarak 29 Mayıs Pazar günü sezon finali yapmıştı. Sezon finalinde pek çok soru işaretlerini de izleyicilerin kafasında bırakan dizi 18 Eylül Pazar günü yeninden başlayacak.

YARGI 2. SEZON FRAGMANI

Yargı 2. Sezon için yayın tarihinin belli olmasından sonra izleyenler Yargı 2. Sezon fragmanı çıktı mı? Araştırmasına başladı. Yargı yeni sezon fragmanı henüz çıkmadı. Yeni fragman çıktığında haberimize eklenecektir.

YARGI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.