Editörün SeçtikleriGündem

Show TV, Aziz Dizisinin İpini Bir Gecede Çekmişti; Nedeni Merak Edenlere Cevap Başrol Oyuncu Murat Yıldırım’dan Geldi! “Yine Atılan Bir İftira…”

Başrollerini Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar, Damla Sönmez ve Fırat Tanış’ın paylaştığı Aziz dizisi, O3 Medya imzası ile Show TV ekranlarından seyirci karşısına çıkıyordu. Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Aziz dizisinin yayından kaldırıldığı öğrenildi. Aziz dizisinin yayından kaldırılmasının nedenine ilişkin ilk açıklama ise, başrol oyuncusu Murat Yıldırım’dan geldi.

AZİZ DİZİSİ İKİNCİ SEZON ONAYINI ALMIŞTI

1930’ların Hatay’ında geçen hikayesiyle geçmiş dönemlere ışık tutan Aziz dizisi, her cuma saat 20.00’da geçtiğimiz sezon boyunca ekranlara gelmiş ve dönem hikayesiyle çok beğenilmişti. Sık sık yayın gününün reytinglerinde zirveye oturan Aziz dizisi, 28.bölümü ile 3 Haziran 2022 Cuma akşamı sezon finalini gerçekleştirmişti. İkinci sezon onayını daha önce aldığı öğrenilen Aziz dizisinden seyircisini üzecek kötü bir haber geldi.

AZİZ DİZİSİ YAYINDAN KALDIRILDI

İkinci sezonu seyircisi tarafından merak ile beklenilen Aziz dizisinin yeni sezon için sete girmesi beklenirken, dizinin final bölümü ekranlara gelmeden yayından kaldırıldığı öğrenildi. Aziz dizisinin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada sadece; “Aziz dizimizi sonlandırma kararı aldık. Bizi hiç yalnız bırakmayan siz sevenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı. Bunun üzerine ise, Aziz dizisinin yayından kalkma sebebi merak edilmeye başlandı.

MURAT YILDIRIM, AZİZ DİZİSİNİN YAYINDAN KALKMA SEBEBİNİ AÇIKLADI

Bir süredir ABD’de olduğu öğrenilen Murat Yıldırım’ın dönüş tarihi netleşmediği ve çekimlerin başlayamadığı için Aziz dizisinin sona erdiği iddia edilmişti. Bu iddiaları yanıtsız bırakmayan Murat Yıldırım, bugün bir paylaşım yaptı. Aziz dizisinin bitmesiyle bir ilgisinin olmadığını duyuran Murat Yıldırım, konuyla ilgili; “Bizi izleyen herkese teşekkürler. Aziz’in bitme sebebini soranlar için hikayesini tamamlamış olması ve devam senaryosunun kanal dahil kimsenin içine sinmemiş olmasıdır. Yine atılan bir iftira ile Amerika’dan gelmeyecek olmam değildir. Bazen bir diziyi uzatıp da daha kötü olmasına sebep vermemek iyidir” ifadelerini kullanarak, dizinin sona erme nedenini açıkladı.