Gündem

Korku filmi gibi olay: Mağarada gizemli bir şekilde öldü! Girilmesi yasak olan mağaraya giren adam hayatını kaybetti

Karaman’da korku filmi gibi bir ölüm yaşandı! Mustafa Uğur ile arkadaşı Alaaddin Çiftçi, sabah saatlerinde girişi yasak olan mağaraya girdi. İki arkadaştan yalnızca biri mağaradan canlı çıkabildi…

DHA’dan aktarılanlara göre iki arkadaş mağarada tünellerden yürüyerek, 80 metre derine indi. Dönüş yolunda Mustafa Uğur, nefessiz kalarak fenalaştı. Çiftçi de Uğur’un kalp krizi geçirdiğini düşündü ve kalp mesajı yaptı. Ancak çabaları sonuçsuz kaldı ve mağaradan çıkarak yardım istedi.

HAYATINI KAYBETTİ

Çiftçi’nin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mağaraya giren sağlık görevlileri, Mustafa Uğur’un öldüğünü belirledi. Cenazeyi, mağaradan çıkartmak için AFAD’dan yardım istendi. Ekipler, cenazeyi çıkarmak için çalışma başlattı. Polis de Çiftçi’nin ifadesine başvurdu.

Karaman’ın Ermenek ilçesindeki girilmesi yasak olan Maraspoli Mağarası’nda fenalaşıp hayatını kaybeden emekli matematik öğretmeni Mustafa Uğur’un cenazesi, AFAD ekiplerinin 2 saat süren çalışmasıyla çıkartıldı. Uğur’un cesedi otopsi için Ermenek Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü.

Uğur’un kesin ölüm nedeni otopsi sonucu ortaya çıkacak.