Gündem

Seda Sayan, Oğlunu Paylaştı; Eşi Çağlar Ökten’den, “Bu Şarkıyla Her Şey Başladı” Yorumu Geldi! Ortalık Yine Karışık…

Bir süredir çıktıkları tatiller ile gündemlerden düşmeyen Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yayın hayatına başlamasıyla birlikte yurda geri dönüş yaptı. Hem program hem de sahneleri ile seyirci ve dinleyici karşısına çıkan Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti, geçtiğimiz akşam Bodrum’daydı. Çağlar Ökten’in sahne aldığı Bodrum’da görüntülenen Seda Sayan ise, küs olduğu iddia edilen oğlu Oğulcan Engin ile fotoğraf paylaştı.

ÇAĞLAR ÖKTEN, BODRUM SAHNESİNDEN AŞKINI HAYKIRDI

Geçtiğimiz akşam Bodrum’da sahne alan Çağlar Ökten, sahneden resmen aşkını haykırdı. Sahnede ‘Dünyadan Uzak’ şarkısını seslendiren Çağlar Ökten, şarkıyı seslendirdikten sonra, şarkının kendisi için önemini anlattı. Bu şarkı ile Seda Sayan’dan etkilenmeye başladığını sahnede itiraf eden Çağlar Ökten, konuyla ilgili; “Seda Hanım’la henüz tanışmıyorduk. Bir konserinde vokal yapmam istendi. Prova için gittiğimde bana dedi ki ‘Hadi şarkıyı söyleyelim’. Elim ayağım titredi. Bana ‘Sen çok heyecanlısın, rahat ol benim sahnem çok eğlencelidir’ dedi. Ve işte bu şarkıyla her şey başladı” açıklamalarında bulundu.

SEDA SAYAN KÜS OLDUĞU İDDİA EDİLEN OĞLU İLE FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Öte yandan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Çağlar Ökten’den evlilik teklifi alan Seda Sayan’ın 24 Nisan’da İstanbul’da gerçekleşen düğününe oğlu Oğulcan Engin katılmamıştı. Oğulcan Engin’in katılmaması anne ile oğul arasında sorunlar olduğunun konuşulmaya başlanmasına neden olurken, Oğulcan Engin’in aynı zamanda bu evliliği desteklemediği de iddia edilmişti. Bu iddialara ilk yanıt, geçtiğimiz anneler gününde annesi Seda Sayan ile fotoğraf paylaşan Oğulcan Engin’den gelmişti. Annesi ile arasında bir problem olmadığını böylelikle Oğulcan Engin ile yeni pozunu kendi sosyal medya hesabından paylaşan Seda Sayan, paylaşımına; “Gözümün nuru, oğlum!” notunu düştü.