Genel

Bu ilanlara dikkat; sadece 2 gün içerisinde satışlar gerçekleştirilecek! Arsa, daire, işyeri hepsi var… Üstelik 647 bin 500 TL!

İcralık satışlarda çok sayıda alternatif sunan Ziraat Bankası, bugün kamuoyunu bir arsa, bir işyeri ve bir konut ihalesinin sonuna geldiği konusunda uyardı. Üstelik Ziraat Bankası’nın gayrimenkulleri 647 bin 500 TL’den başlayan ihale bedelleri ile satışa çıkarıldı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ARSA SATIŞLARI İÇİN SON BİR GÜN

Uygun fiyattan satışa koyduğu icralık gayrimenkulleri ile dikkat çeken Ziraat Bankası, geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkardığı bir arsa için son gün uyarısı verdi. İhalesi yarın bitecek olan arsanın Ziraat Bankası tarafından Samsun ilinin Çarşamba ilçesinin Kirazbucağı Mahallesi’nden satışa konduğu öğrenildi. Bu arsanın genişliğini 592 metrekare olarak ilan eden Ziraat Bankası, arsanın ihale başlangıç bedelini ise, 647 bin 500 TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN KONUT ALABİLMEK İÇİN SON İKİ GÜN

Satışını tamamlamak üzere olduğu bir başka gayrimenkulünü İzmir ilinden satışa çıkaran Ziraat Bankası, bu kez bir konut için ihale sonu uyarısı verdi. İhalesi iki gün içerisinde tamamlanacak olan bu konut hakkında detaylı bir bilgi veren Ziraat Bankası, konutun İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Günaltay Mahallesi’nde yer aldığını belirtti. Genişliği 102 metrekare olan bu apartman dairesinin ihale başlangıç bedeli ise, Ziraat Bankası tarafından 892 bin 500 TL olarak belirlendi.

ZİRAAT BANKASI, BİR İŞYERİ İÇİN DE SON İKİ GÜN UYARISI VERDİ

İki gün içerisinde ihalesi tamamlanacak olan bir işyeri için de kamuoyunu uyaran Ziraat Bankası, işyerini Antalya ilinin Manavgat ilçesinin Hocalar Mahallesi’nden satışa koydu. Satışa koyduğu işyerinin depo veya antrepo olarak kullanıma uygun olduğunu belirten Ziraat Bankası, işyerinin sunduğu kullanım alanını ise 352 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu işyerini ihaleye açtığı bedel 4 milyon 242 bin 500 TL oldu.