Gündem

Ünlülerden hiç beklenmedik Adana kavgası; Burak Deniz ile Nilperi Şahinkaya birbirine girdi! Açıklamalar arka arkaya geldi! “Bu işin sonu mahkeme…”

Birbirini daha önce tanımadıkları iddia edilen ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya ile ünlü oyuncu Burak Deniz, Adana’da birbirine girdiği iddia edilmişti. İddiaya göre, Adana’da Altın Koza Film Festivali için bulunan Nilperi Şahinkaya, şehirde yeni dizisi ‘Şahmeran’ın çekimleri için bulunan Burak Deniz’in hakaret ve küfürlerine maruz kaldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Nilperi Şahinkaya ve Burak Deniz, iddiaları kabul etti.

ADANA’DA ÜNLÜLERİN KAVGASI

Dün gece saat 02.00 sıralarında Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi ile arkadaşlarının kaldığı otele gittiği öğrenilen Burak Deniz’in Nilperi Şahinkaya’nın oturduğu masaya birkaç kez gidip gelerek, taşkınlık çıkardığı iddia edildi. Görgü tanıklarının iddialarına göre alkollü olduğu öğrenilen Burak Deniz’in, Nilperi Şahinkaya’ya; “S…r git” ve “Or…” diye bağırdı öğrenildi. Bunun üzerine Burak Deniz ile tartışmaya başlayan Emre Yusufi’nin Burak Deniz’in üzerine doğru yürüdüğü öğrenilirken; Burak Deniz’in bu kez, “Bana mı vuracaksın, vur hadi” diye bağırmaya başladığı iddia edildi. Otel görevlilerin otelden çıkardığı Burak Deniz’den sonra Emre Yusufi’nin otelin güvenlik kameralarını istediği öne sürüldü. Bu olayın basına sızmasının ardından taraflardan açıklama geldi.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA, MAHKEME YOLUNU TUTTU

Konuyla ilgili ilk açıklama ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya’nın avukatı Nail Gönenli’den geldi. Mahkemeye başvuracaklarını belirten Gönenli, “Müvekkilim Nilperi Şahinkaya, erkek arkadaşı ve diğer arkadaşlarıyla otururken daha önce hiçbir ortamda tanışmadığı Burak Deniz’in hakaretlerine maruz kalmıştır. Burak Deniz tarafından müvekkil ve arkadaşlarına yönelik sinkaflı küfürleri, hakaret eylemleri ve fiziksel saldırısı sebebiyle her türlü somut delillerle tüm yasal haklarımızı kullanarak sürecin takipçisi olacağımızı bilginize sunarız” diye konuştu.

BURAK DENİZ, KÜFRETTİĞİNİ KABUL ETMEDİ

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya’nın avukatı Nail Gönenli’den sonra karşı bir açıklama gerçekleştiren Burak Deniz ise, küfretmediğinin altını çizerek, iddia edildiği gibi Nilperi Şahinkaya ile bir tanışıklıkları olmadığını reddetti. Burak Deniz’in konuya ilişkin açıklamalarında ise; “Tabii ki küfür etmedim. Nilperi’yi tanırım. Sadece selam verip, geyik yapmak istedim. 1 dakika bile durmadım zaten. Öyle bir tepki beklemiyordum. Karşı taraf bir anda ayaklandı. Geç vakit, yorgunluk derken olay farklı yere gitti. Evet, itiştik ama küfür olmadı. Anladığım; o gerildiğimiz beyefendi (Emre Yusufi) masaya gelmemden hoşnut olmadı. Bunu garip şekilde belli edince, ben de şahsi algıladım. Şimdi ‘kadın hakları’ gibi bir yere gidiyor konu. Benim hiçbir kadına öyle bir söylemim olmadı, olamaz. Geçmiş olsun diyelim, keşke yaşanmasaydı” ifadeleri yer aldı.