Editörün SeçtikleriGündem

Tüm sosyal medya o görüntüleri konuşmuştu: Şeyma Subaşı ‘uyuşturucu’ testi yaptırdı! Çıkan sonucu paylaşan avukat; “Tazminat davaları açılacaktır” dedi

Sosyal medyada kısa süre içerisinde viral olan bir videoda Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile katıldıkları bir doğum günü partisinde uyuşturucu kullanırken görüntülenmesi pek çok kesim tarafından eleştirilmişti. O eleştirilerin ardından uyuşturucu testi yaptıran Şeyma Subaşı, avukatı Emek Emre aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada davacı olacağını belirtti.

AVUKAT EMEK EMRE, ŞEYMA SUBAŞI ADINA AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal medyayı sallayan görüntüler hakkında bugün bir açıklama gerçekleştiren Avukat Emek Emre, Şeyma Subaşı’nın ‘uyuşturucu kullandı’ şeklinde servis edilen görüntüleri ilgili gerçekleştirdiği açıklama sırasında ünlü ismin geçtiğimiz cumartesi Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir laboratuvarda uyuşturucu testi yaptırdığını ve test sonuçları incelendiğinde tüm uyuşturucu panelleri yönünden negatif çıktığını belirtti. Konuya ilişkin testleri de paylaşan Emek Emre, müvekkili adına dava açacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

ŞEYMA SUBAŞI, VİDEODAKİ KİŞİNİN KENDİSİ OLDUĞUNU KABUL ETTİ

Bir süredir sosyal medyada dolaşan videodaki kişinin kendisi olduğunu avukatı Emek Emre aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamayla kabul eden Şeyma Subaşı, videoların geçmişe ait olduğunu bildirdi. Avukat Emek Emre, video ile ilgili açıklamalarda; “Görüntüler geçen temmuz ayında yurtdışında çekilmiştir. Müvekkilin anayasal olarak koruma altına alınan hakları ihlal edilmiştir. Cinayet gibi ağır suçlarda dahi mahkûmiyetine ilişkin kesinleşmiş mahkeme kararı olmaksızın ‘iddiaya göre’ ifadesi kullanılmakta, şüphelilerin adları baş harfleriyle verilmesine rağmen müvekkil hakkında yapmaya çalıştıkları ise her yönüyle itibar suikastıdır” ifadelerini kullandı.

ŞEYMA SUBAŞI, DAVACI OLDU

Avukatı Emek Emre aracılığıyla kamuoyunu bilgilendiren Şeyma Subaşı, testinin de bir kopyasını avukatı aracılığıyla paylaşarak, konuya ilişkin davacı olacağını belirtti. Avukat Emek Emre’nin konuya ilişkin açıklamalarında; “Bu görüntüleri yaymak ve ifşa etmek de suç teşkil etmektedir. Gerekli soruşturma işlemlerinin yapılabilmesi için Cumhuriyet Savcılığı’na müracaat edeceğiz. Müvekkilin uğradığı maddi ve manevi zararın tazminine yönelik de tazminat davaları açılacaktır” ifadeleri yer aldı.