Gündem

Mehmet Ali Erbil, katıldığı programda itiraf üzerine itirafta bulundu: “Gece rüyamda ayrıldığımızı görürdüm, kalkar ağlardım…” Erşan Kuneri de işin içinde!

Şimdilerde yaptığı sansasyonel açıklamalar ve TikTok’tan yaptığı canlı yayınlar ile gündemlerden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, dün akşam Haber Global ekranlarından yayınlanan Buket Aydın’ın sunuculuğunu üstlendiği ‘Yüz Yüze’ isimli programa konuk oldu. Programda eşlerini neden aldattığını ilk kez itiraf eden Mehmet Ali Erbil, aynı zamanda daha önce eleştirildiği Erşan Kuneri dizisi hakkında da konuştu.

MEHMET ALİ ERBİL, YILLAR SONRA NEDEN EŞLERİNİ ALDATTIĞINI AÇIKLADI

Katıldığı programda, her zaman çok eşli olduğunu itiraf eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, konuyla ilgili açıklamalarında; “İlk eşime çok aşık oldum, 20’li yaşlardaydım ve iç güveysi gittim. Nişanlıydık, rahmetli babası hakimdi, ağabeyiyle aynı odada yatıyorduk. Çok aşıktım, o da benimle bir oyuncak gibi oynardı. Hep çok eşliydim. Evliliklerimde hatalar yaptım. Keşke yapmasaydım dediğim oldu. Çok aşıktım bir eşime. Gece rüyamda ayrıldığımızı görürdüm, kalkar ağlardım. Sonra öğlen gider aldatırdım” dedi. Aldatmasının nedenini bir tür ‘yedekleme’ dürtüsü olarak nitelendiren Erbil, açıklamalarının devamında ise; “Anne baba sevgisi hiç görmedim gibi bir şey. Bu yedekleme dürtüsü bence. Kendi kendime çözdüm bunu. Sedef’le evliyken son eşime aşık oldum. Ona çok haksızlık ettim. Başıma ne geldiyse onun yüzünden. Melek yüzünden. Öyle bir karakteri yok. Şimdi evli, o yüzden konuşmak istemiyorum. Ona çok haksızlık ettim. Son eşimle de aynı şeyler başıma geldi. Onunla da aldatma yüzünden boşandık” ifadelerini kullandı.

MEHMET ALİ ERBİL’İN HEDEFİNDE BİR KEZ DAHA CEM YILMAZ VARDI

Daha önce kayıldığı bir programda Cem Yılmaz’ın imzasını taşıyan ve geçtiğimiz aylarda Netflix isimli dijital yayın platformundan yayınlanan Erşan Kuneri dizisi hakkında eleştirilerde bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bir kez daha soru sorulması üzerine diziye eleştiriler getirdi. Erşan Kuneri dizisinin küfür üzerine kurulduğunu vurgulayan Erbil, “Erkek halimle seyredemedim. Cem Yılmaz da akıllı bir çocuk. Belki yeni bir kulvar yeni bir yol bulmak istediler. Belki Amerikan filmlerinden yola çıktılar. Türk sinemasında böyle bir örneği yok. Ben de eleştirdim bir sanatçı olarak. Konservatuvar mezunuyum. RTÜK var sonuçta. Özel televizyonlarda reklamlarda bile konuşanlar için özel denetim yapılırdı. Türkçe ve diksiyon düzgün olacaktı. Benim hiç ekranda küfrettiğim yoktur, bunu kimse söyleyemez. Filmlerimde de böyle bir argo yok. Ben kendi çocuğumun da izlemesini istemem” açıklamalarında bulundu.