Editörün SeçtikleriGündem

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın arasında çıkan ‘kıskançlık krizi’ uzun sürmedi! Açıklama Ayça Ayşin Turan’dan geldi!

Star TV ekranlarından yayınlanan Ada Masalı isimli dizi sayesinde sette tanışan Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan, geçtiğimiz yıl aşk yaşamaya başlamıştı. Dizi arkadaşlıkları aşka dönüşen Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan çiftinin kıskançlık krizi nedeniyle sorun yaşadığı iddia edildi. O iddialara yanıt gecikmedi.

ÜNLÜ OYUNCULAR AŞKLARINI GİZLEMEMİŞTİ

Birlikte rol aldıkları Ada Masalı isimli dizinin ardından arkadaşlıklarının aşka dönüştüğünü çok geçmeden kabul eden ünlü oyuncular Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’dan ilk açıklama Alp Navruz’dan geldi. Konuya ilişkin yazılanlara işaret eden bir açıklamada bulunan Alp Navruz, “Gerçekten o kadar çok şey yazılıyor ki, Ayça ile beraber şaşırarak okuyoruz. Şöyle söyleyeyim; güzel bir arkadaşlık kurduk, güzel bir partnerlik yaptık, iş olarak da arkadaş olarak da. Onun dışında farklı boyutta denemeye başladık, devam ediyoruz. Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz” diyerek, haklarında çıkan aşk dedikodularını doğrulamıştı. Bu açıklamanın ardından sık sık romantik kareler paylaşan Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan çifti, yazı da birlikte geçirdi.

NAVRUZ’UN KISKANÇLIK NEDENİYLE SETTE YATIP KALKTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Yaz tatilinden geçtiğimiz haftalarda dönen Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan çiftinin ilişkilerinde kıskançlık nedeniyle kriz çıktığı iddia edildi. İddiaya göre, Ekin Koç ile aynı dizide rol alan Ayça Ayşin Turan’ı sevgilisi Alp Navruz kıskandı. Bu nedenle sık sık sete gidip gelen Alp Navruz’un tartışma çıkardığı öne sürüldü. Bu tartışmaların ardından ise, Ayça Ayşin Turan’ın Alp Navruz’u sette istemediği iddia edildi. O iddialara yanıt Ayça Ayşin Turan’dan geldi.

KISKANÇLIK İDDİALARINA İLK YALANLAMA TURAN’DAN GELDİ

Contemporary İstanbul’da düzenlenen bir otomobil lansman etkinliğinde görüntülenen ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, haklarında çıkan kıskançlık krizi dedikodularına ilk kez yanıt verdi. Yaptıkları romantik fotoğraf paylaşımlarına işaret ederek konuşan Ayça Ayşin Turan, “Bazı şeyleri bende sizler sayesinde öğreniyorum, böyle bir durum söz konusu değil. Zaten çıkan bu haberlere en güzel cevabımızı verdik” diye konuştu.