Gündem

İsabella şarkısıyla fenomen olan Fevzi Kaan Türker, Ufuk Beydemir ile Sefo’nun arasını açtı! Yok böyle atışma: “Sen keksin kanka!”

Son dönemlerde çektiği videolar ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker, en son seslendirdiği ve org çalarken kayda aldığı ‘İsabella’ şarkısında ‘İsabelya’ demesiyle sosyal medyanın diline doladığı isim olmuştu. Sefo ile sahne almak istediğini verdiği bir röportajda belirten Fevzi Kaan Türker’e talep Sefo’dan geldi. Konserine Fevzi Kaan Türker’i davet eden ünlü rapçi Sefo, Capo ile seslendirdiği ‘İsabella’ şarkısını, bu kez konserinde Fevzi Kaan Türker ile seslendirdi. O anların sosyal medyada dolanması üzerine ise, ilk tepki müzisyen Ufuk Beydemir’den geldi.

FEVZİ KAAN TÜRKER, SEFO İLE UFUK BAYDEMİR’İN ARASINI AÇTI

Sefo ile Fevzi Kaan Türker’in birlikte düet yaptığı videonun sosyal medyaya damga vurmasının ardından videoyu alıntılayarak, üstüne “Seviye bu. Prim yapan bu” notunu düşen müzisyen Ufuk Beydemir’e rapçi Sefo’dan yanıt gecikmedi. Twitter hesabından meslektaşına yanıt veren Sefo; “12 yaşındaki bir çocuk bir hayalini gerçekleştirdiğini söylüyor. Sen prim ve seviyeden bahsediyorsun. Yine küçük bir çocuğun sözlerini yazdığı ‘ben bir kek miyim’ diye bir şarkın var. Prim ve seviye araştırmana oradan devam et” ifadelerini kullandı.

SEFO İLE UFUK BAYDEMİR’İN POLEMİĞİNDE ‘KEK’ GÖNDERMESİ

Ünlü rapçi Sefo’nun sözleri üzerine bir kez daha Twitter hesabından açıklama gerçekleştiren müzisyen Ufuk Beydemir, açıklamasında bu kez; “Ben sıfır yetenek bir çocuğun başarısını, gördüğü ilgiyi eleştirdim fakat arkadaş üzerine alınmış nedense. 7 yaşında çocuğun yazdığı derinlikli sözleri şarkıya çevirdim evet, yaptığım işin arkasındayım hala. O şarkıyla şu kulak kanatan videoyu kıyaslamak ister miyiz gerçekten?” ifadelerini kullandı. Ufuk Beydemir’i yanıtsız bırakmayan Sefo ise, ünlü müzisyenin 7 yaşındaki bir çocuğun ‘Ben neyim? Ben kek miyim?’ sözlerinden yaptığı şarkıya göndermede bulunarak; “Bu tweet’inden sonra karar verdim ki ‘sen keksin’ kanka” diyerek, karşılık verdi.