Gündem

Cemal Hünal’dan yıllar sonra gelen Issız Adam itirafı: “Gülmekten sandalyeden düştü, şaka yapmıyorum!” Çağan Irmak, bu sözleri çok kızabilir!

Son olarak seyirci karşısına Sadakatsiz dizisi ile çıkan ve dizinin finalinin ardından sadece bu yaz tam beş filmin kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Cemal Hünal, kuşkusuz Issız Adam isimli filminde hayat verdiği ‘Alper’ karakteriyle hafızalara kazındı. Dün akşam Bloomberg HT ekranlarından yayınlanan ‘Fatih Altaylı ile Bire Bir’ programının konuğu olan Cemal Hünal, 2008 yapımı olan ve kırdığı gişe rekoru ile hafızalara kazınan Issız Adam filmine ilişkin yıllar sonra bir itirafta bulundu.

CEMAL HÜNAL, OYUNCULUK YAPMAK İSTEMİYORMUŞ

Katıldığı ‘Fatih Altaylı ile Bire Bir’ programında sektöre atılırken asıl amacının oyunculuk yapmak olmadığını itiraf eden ünlü oyuncu Cemal Hünal, “Üç yaşında ‘Ne iş yapacaksın?’ diye sorduklarında, ‘Hikaye anlatacağım’ yanıtını verirdim. 13 yaşında tiyatroya, 17 yaşında setlerde çalışmaya başladım. Hedefim oyunculuk değildi, yönetmenlik ve yazarlık yapmak istiyordum. Kardeşimle ortak çizgi film şirketi kurduk. Bir yandan setlerde çalışıyordum ve dublörlük yapıyorum” açıklamalarında bulundu.

CEMAL HÜNAL’IN HAYATI ULAK FİLMİ İLE DEĞİŞTİ

Kariyerinde dönüm noktalarından biri olan 2008 yapımı Ulak filminde nasıl rol aldığını katıldığı programda anlatan Cemal Hünal, “Ulak filminde Yetkin Dikinciler’in alt dublörüydüm, birden rolü kaptım. İlk rolüm hikayenin içerisindeki masalsı karakterdi. O dönem Nişantaşı’nda restoran çalıştırıyordum. Ulak’tan sonra filmin yönetmeni Çağan Irmak’ı restorana davet ettim. ‘Issız Adam’dan bahsetti bana. Daha senaryoyu yazmamıştı ama restoranda sahne sahne anlattı. ‘Bu filmde oynar mısın?’ diye sordu, ‘Evet’ dedim. Birden kendimi sette buldum” diye konuştu.

CEMAL HÜNAL, ÇAĞAN IRMAK’IN SIRLARINI İFŞA ETTİ

Çağan Irmak imzalı olarak vizyona gelen Issız Adam isimli filmden Çağan Irmak’ın bu başırıyı beklemediğini bir anekdot ile anlatan Cemal Hünal, “Çağan, filmden o başarıyı beklemiyordu. ‘İnşallah şu filmi 350 bin kişi izler de Mustafa Bey’in parasını çıkaralım’ dedi. Sonra bana, ‘Cemal bu filmi kaç kişi izler?’ diye sordu. ‘Herhalde 1.5 milyon kişi izler’ dedim. Gülmekten sandalyeden düştü, şaka yapmıyorum! Film dört milyona yakın gişe yaptı” diyerek, Irmak’ın 2008 yapımı Issız Adam filminde yaşadıklarını ifşa etti.