Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Emeklilerin beklediği ek ödemeler başladı! Emekli maaşı olan herkese 7.500 TL veriliyor: 31 Ekim’e kadar herkes alacak

Emekli maaşı olan herkesi ilgilendiren çok önemli bir gelişme meydana geldi. Bu doğrultuda 31 Ekim’e kadar süre verildi ve emeklilere 7.500 TL verileceği ifade edildi. Söz konusu duyuru ise İş Bankası tarafından yapıldı. Bu doğrultuda emekli maaşını bankaya taşıyanlara ve 3 yıl maaş alma sözü verenlere nakit verileceği bildirildi. Ayrıca kampanyanın 31 Ekim’de sona ereceği aktarıldı.

EMEKLİLERE 7.500 TL VERİLİYOR

İş Bankası’na emekli maaşını taşıyan emeklilere 7500 TL promosyon ödemesi verileceği belirtilerek maaşını 31 Ekim tarihine kadar İş Bankası’na taşıyanlar 7500 TL promosyon kampanyasından yararlanabileceği aktarıldı. İş Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında emekli maaşını taşıyan emeklilere verilecek promosyon ödemesinin detayları paylaşıldı ve 2500 TL ve üzeri emekli maaşı alan emeklilere 7500 TL promosyon ödemesi yapılacağı aktarıldı.

BAŞVURU AYRINTILARI

Konu ile ilgili olarak Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi aracılığı ile kolayca; ya da dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşınızı İş Bankası’na taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz. Emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için şubelere başvurmanıza gerek bulunmamaktadır.

İZLENECEK YOLLAR

Şubeye gitmeden İşCep ve İnternet Şubesi maaş taşıma ve promosyon başvurusu için takip edebileceğiniz adımlar da aktarıldı. Bu adımlar ise şöyle:

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

İnternet Şubesi > Başvuru – Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İnternet Şubesi > Başvuru – Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

İŞLEMLER NEREDEN YAPILABİLİR?

Ayrıca şubeye gelmeden, e-Devlet’ten banka değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. e-Devlet’e İnternet Şubesi ve İşCep aracılığıyla herhangi bir şifreye gerek duymadan giriş yapabilirsiniz. Maaş taşıma işleminiz ardından İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi ve İş Bankası şubeleri aracılığı ile talimatlarınızı hızlıca verebilirsiniz.