Ekonomi

Denizbank nakit derdine son veriyor! Yüzde 0 faizli 5 bin TL nakit avans kampanyası başladı!

Nakit ihtiyacı duyanlar, acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına seçenekleri araştıranlar, bakanların sunduğu tekliflere yöneliyor. Bu noktada bankalar, ihtiyaç kredileri ya da nakit avans fırsatları ile müşterilerinin karşısına çıkarak, müşterilerini rakiplerine kaptırmak istemiyor. Hal böylece olunca da nakit ihtiyacı olan ve en uygun yollardan ihtiyacını karşılamak isteyenler, sunulan bu kampanyaları değerlendirebiliyor. Bu kapsamda bir cazip kampanya teklifi de Denizbank’tan geldi. Denizbank, acil nakit ihtiyacı olanlar için taksitli nakit avans fırsatını duyurdu.

Denizbank, acil nakit ihtiyacı olan ve ihtiyacı adına arayışta olanlar için 5.000 TL’ye varan yüzde 0 faizli taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. “Nakit derdine son!” sloganı ile kampanyasını duyuran Denizbank, söz konusu kampanya dahilinde ayrıca 1 yıllık BluTV üyeliğini de hediye ediyor. İşte Denizbank’ın sunduğu yüzde 0 faizli taksitli nakit avans kampanyasında detaylar…

YÜZDE 0 FAİZLİ 5.000 TL TAKSİTLİ NAKİT AVANS

Denizbank, “Nakit derdine son!” sloganı ile yeni kampanyasını duyurdu. 1 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olan kampanya dahilinde Denizbank, 5 bin TL’ye varan nakit avans fırsatını yüzde 0 faizle sunuyor. Kampanyaya katılım sağlamak isteyenler Denizbank’ın resmi internet sitesi üzerinden ya da MobilDeniz mobil uygulaması üzerinden, MobilDeniz’de Eylül ayında yeni müşteri olmak şartıyla kampanyaya katılım sağlayabiliyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Denizbank’ın sunduğu kampanyada 5 bin TL, yüzde 0 faizli ve 6 ay vadeli Taksitli Nakit Avans fırsatında ek olarak 1 yıllık BluTV üyeliği hediye ediliyor. 30 Eylül tarihine kadar geçerli olan kampanyadan, belirtilen yollar üzerinden Denizbank’ta yeni müşteri olanlar, kredi kartı başvurusunda bulunmaları halinde yararlanabiliyor. Söz konusu kampanyadan bir müşteri en fazla 1 kez yararlanabiliyor. Kampanyada sunulan taksitli nakit avans tutarı, kredi kartının onaylandığı günün iki iş günü içerisinde tanımlanıyor. Onaylanan kredi limitine göre 250 TL ile 5.000 TL arasında Taksitli Nakit Avans kullanımı yapılabiliyor ve bu kampanyada vade süresi de 6 ay olarak belirleniyor.