Gündem

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında işler karıştı; Mehmet Şef, Fatma Nur’un defterini resmen dürdü: “Sen misin buraların uyanığı!”

Konsept yarışmalar kapsamında 22 Eylül 2022 Perşembe günü dış mekanda yarışan MasterChef Türkiye 2022 yarışmacıları, Diyarbakır’daydı. MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının jüri üyeleri olan Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun isteği üzerine Diyarbakır yöresine özgü yemekleri yapan yarışmacılar, kendilerine verilen süre boyunca ter döktü. MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının son bölümüne damga vuran ise, Fatma Nur’un yaptığı hata oldu.

MEHMET ŞEF, FATMA NUR’UN HATASINI AFFETMEDİ

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının son bölümünde yarış esnasında bir hata yapan Fatma Nur, yarışmanın sert jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya’nın dikkatinden kaçamadı. Kırmızı takımda yer alan Fatma Nur’u uyaran Mehmet Şef, MasterChef Türkiye 2022 yarışmacısına ‘Sen ne yaptın?’ çıkışını gerçekleştirdi. Bunun üzerine jüri üyesine yanıt veren Fatma Nur ise, ‘Özür dilerim Şef, dalgınlığıma gelmiş’ dedi. Ancak Mehmet Şef, bu cevap ile tatmin olmadı. Fatma Nur’un hal ve tavırlarını eleştiren Mehmet Şef, yarışmacıya; “Sen bu programda hayatı öğreneceksin. Sen MasterChef’te şımarmamayı öğreneceksin. Çok şey öğreneceksin. Bu programda jüri bir şey yasak dediyse yasaktır. Al derlerse alacaksın kıymayı. Ondan sonrasını siz düşünün. Burada her dakika kural değişikliğimi yapacağız sana göre? Sen misin buranın uyanığı? Diğer arkadaşlarım gelsin söyleyeceğim onlara. Ben tek başıma karar alamam” diyerek, gözdağı verdi.

ELEME POTASINA VURAL VE ATİKE GİRDİ 

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının gergin geçen yarışının ardından sıra tadıma geldi. Tadım sonrasında MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının jüri üyelerinin en başarılı bulduğu takım mavi takım oldu. Mavi takımın MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının son bölümünde galip gelmesinin ardından kırmızı takım bir kez daha mutfağa girdi. Bu kez bireysel dokunulmazlık için yarışan kırmızı takımdan günün dokunulmazlığını alan isim Ayaz oldu. Ayaz eleme potasına Vural’ı gönderirken; MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının bu haftaki kırmızı takımı eleme potasına Atike’yi yolladı.