Gündem

Ziraat Bankası, 285 bin TL’ye Volkswagen; 335 bin TL’ye Peugeot satacak! Ancak, fiyat teklifleri kısa süreli olarak geçerli!

Satışa çıkardığı araçlar ile ilgili yayınladığı e-İhale ilanları ile kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendiren Ziraat Bankası, bu hafta içerisinde ihalesi bitecek olan araçlar için de detaylı bilgi içeren e-İhale ilanları ile kamuoyunun karşısına çıktı.

ZİRAAT BANKASI, İSTANBUL’DAN BİR PEUGEOT İÇİN İHALE SÜRECİNİ TAMAMLAMAK ÜZERE

Satışa çıkardığı icralık gayrimenkullerde ilgi gördüğü gibi satışa çıkardığı otomobil ve diğer araçlarda da ilgi gören bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bu hafta itibariyle ihalesini tamamlamak üzere olduğu araçların bir listesini geçtiğimiz gün kamuoyu ile paylaştı. Ziraat Bankası’ndan paylaşılan bu listeye göre, bankanın bu hafta içerisinde ihalesini tamamlayacağı otomobillerden birinin İstanbul’dan satışa çıkarıldığı öğrenildi. İstanbul’dan satışa çıkardığı otomobilin bir adet 2020 model Peugeot 208 olduğunu açıklayan Ziraat Bankası, otomobilin plakasını ise, “34 DAC 426” olarak kamuoyuna duyurdu. Otomobil için istediği ihale başlangıç bedelini de yayınladığı ilan ile kamuoyuna duyuran Ziraat Bankası, ihalesi bugün içerisinde tamamlanacak olan bu otomobilin ihale başlangıç bedelini 335 bin TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI, ANKARA’DAN BİR VOLKSWAGEN İÇİN İHALE SÜRECİNİN SONUNA GELDİ

Yeni satışa çıkardığı otomobiller gibi satışı tamamlanmak üzere olan otomobilleri de kamuoyuna bildiren Ziraat Bankası, hafta başlarında ihale sonu uyarısı vermeye başladı. Bu sayede vatandaşların fırsat satışları kaçırmasını engelleyen Ziraat Bankası, ihalesi tamamlanmak üzere olan otomobillerden birinin de Ankara’dan satışa çıktığını açıkladı. Ankara’dan satışa koyduğu otomobil hakkında detaylı bir bilgi veren Ziraat Bankası, bu aracın 2011 model bir Volkswagen Transporter olduğunu açıkladı. Plakası “06 DG 6280” olan bu araç için son derece uygun bir ihale başlangıç bedeli belirlemiş olan Ziraat Bankası, bu bedeli 285 bin TL olarak ilan etti. Öte yandan Ziraat Bankası, bu aracın ihalesinin de bugün sonlanacağını açıkladı.