EkonomiGenel

3 gün süresi kaldı: Büyük indirim uygulanacak! Hemen başvurunuzu yapın!

Kart sahiplerine büyük indirim duyurusu yapıldı! En son çıkan kampanyaya göre World kart sahiplerinin 23 Eylül-7 Ekim 2022 tarihleri arasında 350 TL ve üzeri lcwaikiki.com ve LC Waikiki mobil uygulama harcamalarına 100 TL ekstre indirimi verilecek.

WORLD İNDİRİM KAMPANYASI

World Mobil kampanyası kapsamında 23 Eylül-7 Ekim 2022 tarihleri arasında www.lcwaikiki.com ve LC Waikiki mobil uygulamasından tek seferde yapılacak peşin veya taksitli 350 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL ekstre indirimi kazanılmaktadır.

İndirim kampanyasına yalnızca bireysel kredi kartı ve debit kart ile yapılan alışverişler için geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kez indirim kazanabilir.

Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da indirim kazanılmaktadır. İndirim yüklemesi asıl karta yapılmaktadır.

Kampanya döneminde ürün iadesi ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, indirim kazanımı olmayacaktır.

Alınabilecek maximum indirim tutarı 100 TL olacaktır.

İndirim kampanyaya katılım sağlandıktan sonra gün sonunda kart hamilinin ekstresine yansıtılacaktır.

Kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonuna World Mobil uygulaması indirilmelidir.

World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki ilgili kampanyanın “Katıl” butonuna tıklanması gerekmektedir.

Business kartlar ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.