Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Ziraat Bankası banka kartı olanlar dikkat! Hemen başvuru yapabilirsiniz: Son dakika açıklandı

Ziraat Bankası’nda hesabı olan ve banka kartı kullananlar için son dakika açıklandı. Hemen başvuru yapabileceğiniz açıklandı. Son dakika Ziraat Bankası kampanyası detayları ve merak edilenler haberimizde..

Ziraat Bankası üzerinden bankamatik kartı kullananlar için yeni bir açıklama yapıldı. Hemen başvur yapmaları durumunda nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. Sonuçlar başvurudan kısa bir süre sonra açıklanmaktadır.

Devlet bankası denilince akla gelen ilk bankalardan biri olan Ziraat Bankası, anında kredi onayı veren bankalardan biri olmaktadır.

40 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ

Ziraat Bankası, son yapmış olduğu, ihtiyaç kredisi kampanyasında, bankamatik kartı olan vatandaşlara 5 gün içinde başvuru yapmaları ile birlikte gelir belgesiz olarak ihtiyaç kredisini 40000 TL’ye kadar vereceğini açıkladı. 40 bin TL Ziraat Bankası üzerinden tüketici kredisi kullanacak olan bireysel müşterilerin belirtilen şartlar dahilinde alacakları bu kredilerde 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak işlemlerini yapabilmeleri için başvuru yapmaları isteniyor.

HEMEN HESABA YATIRILIYOR

Ziraat Bankası’ndan kredi başvurusunda bulunanlar anında sonuç almaktadır. Kredi onayı alacak kişilerin hesaplarına ödemelerin aynı gün içerisinde yatırıldığı ifade ediliyor. 36 ay vadeli olarak kullanabileceğiniz bu kredi ile anlık nakit ihtiyaçlarınızı hemen karşılayabilirsiniz.