EkonomiGenel

Düzenli olarak markete gidenler için açıklama geldi: Bu ayın sonuna kadar…

Düzenli olarak market alışverişine çıkanlar açıklandı! 1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında Paraf ile Bizim Toptan Mağazalarında Paraf POS’larından tek seferde yapılacak 2.500 TL ve üzeri ilk alışverişe 150 TL ParafPara hediye edileceği duyuruldu! İşte detaylar…

Kazanılan ParafPara’lar, mağaza tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.

Kampanyaya Katılım

Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, BİZİM yazıp 3404’e SMS gönderilmelidir.

Kazanılan ParafPara’ların son kullanım tarihi 20 Aralık 2022 saat 21:59 olup, kullanılmayan ParafPara’lar 21 Aralık 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Parafly, Parafree, Paraf Kobi, Paraf Eczacı, Paraf Esnaf, Paraf Business ve ek kart sahipleri kampanyadan faydalanabilecektir.

Paraf Debit Kartlar, ParafPara kullanılarak yapılan işlemler ile iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil değildir.

ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır ve transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.

Tekel kasalarından yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya ilişkin bilgi müşteriye ait slip üzerinde yer alacak olup geriye dönük yararlandırma ya da değişiklik yapılmayacaktır.