DünyaEditörün SeçtikleriKültür-sanat

Acı haber! Ünlü oyuncu feci şekilde hayatını kaybetti: Binanın önünde ölü bulundu

Gelen bir son dakika haberine göre ünlü oyuncunun feci bir şekilde can verdiği duyuruldu. New York eyaletinin kuzeydoğusunda yer alan Bronx bölgesinde bulunan bir binanın önünde cansız beden bulundu. İşte detaylar..

Oscar ödüllü Green Book filmi ve ünlü dizi The Sopranos’da oynadığı rollerle tanınan oyuncu Frank Vallelonga Jr. Bronx’ın hayatını kaybettiği açıklandı.

BİNANIN ÖNÜNDE BULUNDU

Hürriyet’te yer alan habere göre olay pazartesi günü meydana geldi. Pazartesi saat 03.40’da polis ekipleri bir ihbar aldı. Aldıkları ihbar sonrasında Bronx bölgesinegiden New York polis departmanı bir binanın önünde cansız olarak yatan bir adam buldu.

Olay yerine giden sağlık ekipleri adamın hayatını kaybettiğini belirtti.

HAYATINI KAYBEDEN ADAM ÜNLÜ OYUNCU VALLELONGA ÇIKTI

Konuya ilişkin inceleme başlatan ekipler hayatını kaybeden kişinin ünlü oyuncu Frank Vallelonga Jr olduğunu belirledi. 60 yaşındaki aktörün menajeri ölüm haberini doğruladı.

1994 YILINDA OYUNCULUĞA BAŞLADI

Frank Vallelonga Jr. Sinema kariyerine 1994 yılında kardeşi Nick’in yazıp yönettiği “A Beautiful Disguise” ile giriş yaptı.

2004 yılında ünlü dizi “The Sopranos”da yer aldı. Ancak insanlar onu Oscar ödüllü Green Book filmindeki ‘Rudy Vallelonga’ rolü ile tanıdı.