Editörün SeçtikleriKültür-sanat

Camdaki Kız başrol diziye veda etti: Camdaki Kız Feride diziden ayrılıyor mu? Camdaki Kız Nur Sürer (Feride) ölüyor mu?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Camdaki Kız dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta dizinin önemli karakterlerinden biri olan Hande Ataizi (Cana) diziye veda etmişti. Sürpriz veda sonrasında bir veda haberi daha geldi. Perşembe günü yayınlanacak olan dizinin oyuncularından Feride karakterine hayat veren de Nur Sürer diziye veda edecek.

Gelen son habere göre Feride karakterine hayat veren Nur Sürer, Camdaki Kız’ın 29 Aralık Perşembe günü yayınlanacak son bölümü ile diziye veda edecek. Camdaki Kız Nur Sürer diziden ayrılıyor!

Usta oyuncuya son çekim gününde sürpriz yapan rol arkadaşları, Nur Sürer için pasta kesti. Oyuncular birlikte çekilen karelerini sosyal medyada takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

“NUR YÜZLÜM SANA BAYILIYORUZ”

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan, Nur Sürer için yaptırdığı pastaya, “Nur yüzlüm” yazdırdı. Ünlü oyuncu, pastayı “Nur yüzlüme pasta yaptırdım. Sana bayılıyoruz” notuyla Instagram hesabından yayınladı.

CAMDAKİ KIZ FERİDE ÖLÜYOR MU?

Camdaki Kız dizide Feride ölüyor mu? Sorusunun cevabı merak konusu oldu. Feride karakterinin diziye nasıl veda edeceği henüz bilinmiyor.